Yol verme tartışmasında İETT otobüs şoförüne çekiçli saldırı

Avcılar-Otogar seferini yapan İETT otobüs şoförüne bir otomobil sürücüsü yol verme tartışması nedeniyle çekiçle saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, otomobil sürücüsüne çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

Haber Merkezi İHA
İETT otobüs şoförüne bir otomobil sürücüsü yol verme tartışması nedeniyle çekiçle saldırdı.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Basın Ekspres Yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Avcılar-Otogar seferi yapan İETT otobüs şoförü ve bir otomobil şoförü yol verme tartışması yaşadı.

Otomobil sürücüsü İETT otobüsünün önüne aracını kırarak kavga etmeye başladı. Kavganın şiddetiyle otomobil sürücüsü, aracının bagajından çekicini alarak İETT şoförüne saldırdı.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise çekiçli otomobil sürücüsünü olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Çıkan tartışmada yaralanan olmazken, yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Çekiçli saldırı kamerada

Yol verme tartışması nedeniyle otomobilindeki çekici alarak otobüs şoförüne saldıran sürücünün o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüde, otomobil sürücüsünün aracının bagajından çekicini alarak otobüs şoförüne saldırdığı ve çevredeki vatandaşlar tarafından engellendiği görüldü.

FOTOĞRAF 7
Antalya'da ilginç olay: Aracını yolun ortasına bırakıp gitti
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol ortasında bırakılan ve trafiği aksatan hafif ticari araç polis ekiplerini harekete geçirdi. Trafik ekipleri tarafından yediemin otoparkına çekilen aracı kullanan kadının, köpeği ve küçük kızını alıp bir başka araca binip gittiği belirlendi.

FOTOĞRAF 6
Bu evin balkon kapısı var ama balkonu yok
Rize'de yaşayan Adil Tüfekçi, balkon yapmak için evine kapı ve pencere taktırdı fakat balkonu yapmaya fırsat bulamayınca kapılar askıda kaldı.

FOTOĞRAF 7
Taksim’de dehşet anları: Banka yattı diye maket bıçağıyla yüzünü kesti
Taksim İstiklal Caddesi'nde bir şahıs, banka yatan gence kalkmadı diye maket bıçağıyla saldırdı. Dehşet anları kameralara yansırken, yüzünden yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı.