Havale ve EFT saatleri: Tüm bankalarda EFT ve havale saat kaça kadar?

Bankalar arası yapılan para gönderme işlemi EFT olarak adlandırılır. Elektronik Fon Transferi işlemi hafta içi yapılabilir ve ancak her bankanın EFT saatleri ile ücreti değişiklik gösterir. Aynı bankada kendi hesabına para aktarmak isteyen kişiler veya farklı bir bankada başkasına para göndermek isteyenler havale ve EFT saatlerini sorguluyor. Peki havale ve EFT ile para gönderme, para alma işlemleri saatleri kaça kadar? Havale ve EFT hangi günlerde ve saatlerde yapılır? İşte tüm bankaların Havale ve EFT saatleri.

Yeni Şafak
Tüm bankalarda EFT ve havale saat kaça kadar?

EFT para gönderme, havale para alma işlemlerine dair ayrıntıları haberimizde sizlerle paylaştık. Her geçen gün bireysel kart kullanımın artmasıyla havale ve EFT işlemleri ile ilgili konularda merak konusu oluyor. 55 milyona yaklaşan bireysel kart kullanımı her geçen gün giderek artıyor. Peki EFT ve havale nedir? Hangi saatlerde yapılır? İşte Havale ve EFT saatleri.

Havale nedir?

Havale, aynı bankalar arasında para gönderme ve para alma işlemlerine havale denir. Örneğin; Ziraat Bankası hesabından Ziraat Bankası hesabına para gönderme işlemidir.

Havale hangi saatlerde yapılır? Havale saat kaça kadar?

Havale işlemleri 7/24 yapılmaktadır.

EFT nedir?

EFT, farklı bankalar arasında para gönderme ve para alma işlemlerine denir. Örneğin; EFT Ziraat Bankası ile Vakıf Bank arasında yapılır.

EFT hangi saatlerde yapılır? EFT saat kaça kadar?

EFT saatleri bankalara göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca EFT gönderim işlemleri yapıldığı anda hemen hesaba geçmeyebilir. EFT yapma haftanın 5 iş gününde yapılmaktadır. Hafta sonları EFT işlemi gerçekleştirilmez. Yapıldığı takdirde İş günü olan Pazartesi işlem gerçekleşir.

Bankaların EFT saatleri

Akbank EFT Saatleri ve Ücretleri

İş Bankası EFT Saatleri ve Ücreti

İş Bankası ATM’den EFT ücreti

İş Bankası İnternet Şubesinden EFT ücreti

Ziraat Bankası EFT Saatleri ve Ücretleri

Garanti EFT Saatleri ve Ücretleri

TEB EFT Saatleri ve Ücretleri

Denizbank EFT Saatleri ve Ücretleri

EKONOMİ
Türkiye ekonomisine güven artıyor: Risk primi bir ay sonra yeniden 500 baz puanın altına indi

EKONOMİ
MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı: Enflasyondaki düşüş toparlanma sürecinin ilk işareti