Bir felaket senaryosu daha: 'Greenland: Son Sığınak' 25 Eylül'de vizyonda

Yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaptığı Gerard Butler, Morena Baccarin ve Roger Dale Floyd'un rol adlığı aksiyon filmi Greenland: Son Sığınak 25 Eylül’de vizyona girecek. Film dünyada meydana gelen korkunç bir felaket karşısında bir ailenin hayatta kalma çabasını konu ediniyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
F,ilmin başrollerinde Gerard Butler ve Morena Baccarin yer alıyor.

Koronavirüs ile bilim kurgu ve aksiyon filmlerinin gerçek hayatta karşımıza çıkması birçok kişi tarafından sosyal medyada konuşuluyor. Özellikle salgın filmlerinin gerçek olması izleyicileri ürpertiyor.

Salgın filmleri ile ilgili derlediğimiz film belgesellere de göz atabilirsiniz.

Ayrıca gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan filmlerde bu zamana kadar en çok izlenen filmle arasında yer aldı.

Önümüzdeki günlerde vizyona girecek yeni bir filmde de salgın filmlerini aratmayan bir felaket senaryosu ile dikkat çekiyor.

FOTOĞRAF 17
Koronavirüs ve diğer salgın hastalıklar ile ilgili belgeseller
Koronavirüs birçoğumuzun evden çalışmasına ve hepimizin zorunlu olmadıkça evden çıkmadan hayatını sürdürmesine sebep oluyor. 'Evdeyken vaktimi nasıl geçireceğim?' diye düşünüyorsan koronavirüs ve diğer salgın hastalıklar ile ilgili belgeseller izlemeye ne dersin?


Greenland: Son Sığınak

Aksiyon dolu felaket-gerilim filmi Greenland: Son Sığınak'ta bir aile korkunç bir felaket karşısında hayatta kalmak için savaşır.

Dünya'ya doğru gelen bir kuyruklu yıldızın, havai fişek gösterisinden başka bir şey sağlamaması gerekiyordu.

Ancak kuyruklu yıldızın kısa sürede dünyaya çarpıp milyarlarca insanın ölümüne sebep olacağı ortaya çıktı.

Kırtılmak için çok az kişi seçildi

John Garrity (Gerard Butler), boşandığı karısı Allison (Morena Baccarin) ve küçük oğlu Nathan, havayoluyla sığınağa gitmek için seçilen çok az kişi arasında yer alıyorlardı, ancak kalkıştan dakikalar önce ayrıldıklarında, şanslarının korkunç bir şekilde ters gittiğini gördüler.

FOTOĞRAF 85
Gerçek hikayelerden uyarlanmış gelmiş geçmiş en iyi filmler
Korku, dram, aksiyon… Türü ne olursa olsun izlerken olay örgüsü ve kahramanlarının başına gelenler ile dikkatimizi çeken filmleri adeta nefesimizi tutarak izliyoruz. İzlerken takdir ettiğimiz kahramanlar ya da kanımızı donduran olayların aslında gerçekten birilerinin hayat hikayesini öğrendiğimizde ise şaşkınlığımız daha da artıyor. Bu zamana kadar senaryosu ile başımızı döndüren gelmiş geçmiş en iyi filmleri sizler için derledik. İşte gerçek hayat hikayelerinden derlenen o filmler...


FOTOĞRAF 19
Contagion (Salgın) filmi gerçek oldu: Koronavirüs ile dijital platformlarda en çok izlenenler arasına girdi
2011 yılında vizyona giren Contagion (Salgın) filmini yeniden gündemde. Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına almaya başlayan koronavirüs ile benzerliği dikkat çeken film, dijital platformlarda yeniden en çok izlenenler arasına girdi.