CHP'nin fonladığı Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan'dan seçimle ilgili skandal 'diktatör' benzetmesi

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından fonlanan Halk TV'de seçimle ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili çirkin bir benzetmeye imza atıldı. Söylemleriyle sıkça tepkilerin hedefi olan Ayşenur Arslan, 'The Dictator' filminden kesit göstererek, "Diktatör yarışa girse ne olur, onun başına bir kaza gelir, bunun başına bir kaza gelir. Olmadı en sonunda finish kurdelesi ayağına gelir" ifadelerini kullandı. Arslan'a sosyal medyada, 'Erdoğan halkın iradesiyle seçildi' hatırlatması yapılarak tepki yağdı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ayşenur Arslan

Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan, The Dictator filmi üzerinden seçimi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Filmdeki The Aladeen Law karakterinin koşu yarışında rakiplerini silahla vurup saf dışı bırakarak birinci olduğu sahne üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a skandal bir benzetmede bulundu.

Görüntüler sonrası Arslan, "Diktatör yarışa girse ne olur, onun başına bir kaza gelir, bunun başına bir kaza gelir. Olmadı en sonunda finish kurdelesi ayağına gelir" söylemlerinde bulundu.

TEPKİ YAĞDI

Ayşenur Arslan'ın çirkin göndermesine sosyal medyada tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Ayşenur Arslan'a Erdoğan'ın 6 genel, 3 yerel, 3 referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçimini halkın oylarıyla kazandığını hatırlattı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde iftar yapan öğrencileri hedef alan Ayşenur Arslan: Yer sofrasında yemek yiyen bir akıldan bilim falan beklemeyin

Ne şehit diyebildi ne PKK: Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan 'Mersin'deki saldırı neyin nesi belli değil'

Halk TV'de skandal benzetme: 'Büyük Aile Yürüyüşü'nü hedef alan Mehmet Yılmaz LGBT ile Aleviliği aynı kefeye koydu

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan yer sofrasında yemek yiyen öğrencileri aşağıladı
CHP'nin fonladığı Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan, Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmalar Kulübü'nün (BİSAK) yaptığı tanışma iftarındaki öğrencileri hedef aldı. 'Harem selamlık şekilde yer sofrasında yemek yiyorlar' diyen Arslan, 'Yer sofrasında yemek yiyen bir akıldan bilim falan beklemeyin' ifadelerini kullandı. Ayşenur Arslan'ın toplumun değerleriyle bağdaşmayan sözleri tepki topladı.