Çok kuvvetli geliyor! 16 ilde teyakkuza geçildi: Bakan Yerlikaya '7 gün 24 saat görev başında olunacak' diyerek duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerini paylaştı. Bakan Yerlikaya paylaşımında; "Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz 5 Mart 2024 Salı günü için aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtına sebebiyle; 2 ilimizde turuncu uyarı, 14 ilimizde sarı uyarıda bulundu. Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi DHA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerini paylaştı. Bakan Yerlikaya paylaşımında; "Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz 5 Mart 2024 Salı günü için aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtına sebebiyle; 2 ilimizde turuncu uyarı, 14 ilimizde sarı uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde;

  1. Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz, 5 Mart 2024 Salı günü için aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtına sebebiyle; 2 ilimizde Turuncu Uyarı, 14 ilimizde Sarı Uyarıda bulundu.
  2. Turuncu Uyarı verilerin illerimiz:
  3. 📌Muğla
  4. 📌Antalya

  5. Sarı Uyarı verilen illerimiz:
  6. Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Eskişehir, Ankara, Konya ve Karaman.

  7. Aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzlara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor.
  8. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır.
  9. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.


https://t.co/pJ5n8abo1i


Meteoroloji İstanbul ve birçok ili uyardı: Yağışlar geri geliyor

Meteoroloji'den yeni hafta için peş peşe uyarı: Sıcaklıklar düşüyor yağmur ve kar geliyor