Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson ve ailesi koronavirüse yakalandı

Aksiyon filmlerinin başrol oyuncusu, ‘The Rock’ lakaplı ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Çektiği videoda birkaç hafta önce kendisinin, eşinin ve iki çocuğunun Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını söyleyen Johnson, iyileştiklerini de belirtti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Dwayne Johnson

"Dünyanın en çok kazanan aktörü" olan Dwayne Johnson, üç hafta önce yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. ABD'li yıldız, kendisi ve ailesinin koronavirüse yakalandığını belirtti.

Hâlâ hızlıhâlâ öfkeli

Sosyal medyadan duyurdu

'Fast & Furious' (Hızlı ve Öfkeli) serisinin yıldızı, ‘The Rock’ lakaplı ünlü Hollywood oyuncusu Dwayne Johnson, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Hızlı ve Öfkeli ekibinden yeni bir aksiyon filmi

Johnson ve ailesi iyileştiler

Çektiği videoda birkaç hafta önce kendisinin, eşinin ve iki çocuğunun Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını söyleyen Johnson, iyileştiklerini de belirtti.

Johnson'ın paylaşımını buradan izleyebilirsiniz.

FOTOĞRAF 16
Dünyaca ünlü filmin afişi alay konusu oldu!
Dwayne Johnson'ın oynadığı Gökdelen (Skyscraper) filminin afişi, hatayı görenler tarafından sosyal medyada alay konusu oldu. Sayısalcı sinemaseverler, Johnson'ın Will Ford'u canlandırdığı filmin afişinin fizik kurallarına aykırı olduğunu söyleyerek bu görselleri hazırladı.