Hayatında hiç alkol almadı kolonya yüzünden ehliyetine el konuldu: Aldığı raporla alkolsüz olduğunu ispatladı

Hayatında hiç alkol almadığını iddia eden Adıyamanlı Ahmet Savaş, trafik uygulamasında 2.28 promil alkollü çıktı. Ehliyetine 6 aylığına el konulan Savaş, hastaneden aldığı rapor ile alkol kullanmadığını kanıtladı.

Adıyamanlı Ahmet Savaş, mücadele ederek alkollü olmadığını ispatladı.

Alkol içeren kolonya ve dezenfektanlar koronavirüs nedeniyle hayatımızda daha çok yer alıyor. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Ahmet Savaş isimli vatandaşın korona virüs nedeniyle eline ve yüzüne sürdüğü kolonya başına iş açtı. Hiçbir zaman sigara ve alkol kullanmadığını dile getiren Ahmet Savaş, eline yüzüne kolonya sürdükten sonra trafik uygulamasına takıldı. Alkol testi için üfleyen Ahmet Savaş, 2.28 promil alkol çıktı. Ahmet Savaş, ben alkol kullanmam’ dese de alkollü araç kullanmaktan bin 339 TL idari para cezası yazılırken, ehliyetine 6 ay el konuldu. Savaş, işlemleri biter bitmez Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek kan tahlili yaptırdı. Burada yapılan tahlilde kanında alkole rastlanmadı.

'ALKOL İÇMEM SİGARA İÇMEM'

Kahta’da semt pazarında esnaflık yapan Ahmet Savaş, ehliyetine 6 ay el konulduğu için büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek şöyle konuştu:

GÜNDEM
''Hayatımda alkole el uzatmadım'': Sürücü 0.56 promil alkollü çıktı, kullandığı kolonyadan olduğunu iddia etti

GÜNDEM
226 promil alkollü çıkan sürücüden ilginç tepki: Maşallah