‘Kesişme: İyi ki varsın Eren’ filminin ikinci fragmanı bugün yayınlandı: Eren'in şehadetinin üzerinden 4 yıl geçti

Trabzon’da şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in hikâyesi “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmiyle beyazperdeye taşınıyor. Filmin ikinci fragmanı Eren Bülbül’ün ölüm yıldönümünde yayınlandı. Fragmanda Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür de yer aldı.

Kesişme: İyi ki Varsın Eren, 29 Ekim'de izleyicisi ile buluşacak.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit edilen Eren Bülbül ve onu kurşunlardan korumak için üzerine atlayıp siper olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin çekimleri devam ediyor.

Trabzon’da yapılan çekimlerde Eren Bülbül’ü Rahman Beşel, Ferhat Gedik’i ise ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandırıyor. Bugün ikinci fragmanı yayınlanan filmde Abdülkadir Ömür sürprizi yaşandı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/08/11/05/14/resized_20f80-fe77dc8cwhatsappimage20210811at17.jpeg

HAYAT
'İyi ki Varsın Eren' filmi için geri sayım: O acı sahne şehadetinin yıldönümünde çekildi

HAYAT
"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin ikinci tanıtımı şehitlerimizin 4. vefat yıl dönümünde yayımlandı