Levent Üzümcü ölen imam ile dalga geçti

Provokatif söylemleriyle bilinen Levent Üzümcü, ağacın altında kalarak hayatını kaybeden imam Ramazan Akbaş'ın ölümüyle açık açık dalga geçti. Levent Üzümcü, Twitter hesabından "Ah be Ramazan. Bir imam kolay mı yetişiyor." yazdı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Levent Üzümcü

31 Mart yerel seçiminde CHP'den Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan oyuncu Levent Üzümcü skandal bir paylaşıma imza attı. Denizli'de kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybeden imam Ramazan Akbaş'ın (47) ölüm haberini paylaşan Üzümcü, "Ah be Ramazan. Bir imam kolay mı yetişiyor." ifadeleriyle dalga geçti.

Üzümcü'nün paylaşımına oyuncuyu sevenlerden de tepki yağdı. Üzümcü'ye, "Muhalif olmak başka insan olmak bambaşka", "Akıl önemli bir şey olmayınca ya da eksik olunca sonuç bu olur, yazık" gibi yüzlerce cevap geldi.

Levent Üzümcü CHP'den aday oldu

Levent Üzümcü Rus radyosunda Erdoğan'ı eleştirdi

Levent Üzümcü'den AK Parti seçmenine hakaret: 15 yıldır açlar
Sinema oyuncusu Levent Üzümcü AK Parti'ye oy veren milyonlarca insana hakaret etti. Birgün gazetesinin internet sitesine konuşan Üzümcü: "Arabası olmayıp da köprü yol yapılıyor diye sevinen, cebinde beş kuruş parası yokken borsa artıyor diye sevinen insanları dünyanın hiç bir yerinde bulamazsın. 15 yıldır aç olan adam 'Ben niye 15 yıldır niye açım' diye konuşmuyor. Hala gidiyor sevgili 'kardeşim meşajımı aldın mı' diyor" sözleriyle AK Parti'ye oy veren vatandaşlara hakaret etti.