Şehit Ömer Halisdemir'e saygısızlık

Şanlıurfa'da bir özel öğretim kursunun reklam panosu sosyal medyaya düştü. 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir'in üzerinden reklam yapmaya çalışan kurs yetkilileri, şehidin adı ve soyadını da yanlış yazdı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Şehit Ömer Halisdemir

Şanlıurfa'da reklam panolarına asılan bir afiş sosyal medyada olay oldu. Prestij Özel Öğretim Kursu tarafından hazırlanan reklam afişinde Şehit Ömer Halisdemir'in ismi ve fotoğrafı kullanıldı. Şehit Halisdemir'i reklam malzemesi yapan kurs yetkilileri, şehidin adı ve soyadını da yanlış yazdı. "Ömer Halis Demir" şeklinde yazılan isim ve soyadının yanına "Herkes mezun olabilir sen kahraman ol" sloganı eklendi.

Şehit Ömer Halisdemir'in ismini bile doğru yazamayan kurs yetkilileri, reklam malzemesi yapmaktan kaçınmadı. Twitter'da paylaşılan fotoğrafa sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

İsmi bilekorkuttu!

Ömer Halisdemir'in darbeci generali vurma anı
FETÖ'cü askerlerin İstanbul ve Ankara'da 15 Temmuz gecesi başlattığı darbe girişimi başarıyla püskürtülürken, Ömer Halisdemir isimli astsubay tarihe geçecek bir kahramanlık sergiledi. Halisdemir, yönetime el koymaya kalkışan darbeci general Semih Terzi ve 7 kişiyi vurdu. O anlar kameraya böyle yansıdı.