Selçuk Bayraktar'dan öğretmenler gününde duygulandıran mesaj: Özdemir Bayraktar'ın Baykar'da ders verdiği çizimi paylaştı

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar'ın Baykar'da ders verdiği bir çizimi paylaştı. Bayraktar paylaşımına, "Bizlere memleketimiz, sevdiklerimiz ve tüm insanlık için yılmadan çalışmayı, asla doğrudan ayrılmamayı öğreten, Hakk'ı üstün tutmayı yaşam gayesi edinen bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" notunu düştü.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Selçuk Bayraktar, öğretmen gününü Özdemir Bayraktar'ın ders verdiği bir çizimle kutladı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

BAYRAKTAR'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bayraktar, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden kaybeden Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar'ın Bayraktar'ın Baykar'da ders verdiği bir çizimi paylaşarak şu notu düştü:

"Bizlere memleketimiz, sevdiklerimiz ve tüm insanlık için yılmadan çalışmayı, asla doğrudan ayrılmamayı öğreten, Hakk'ı üstün tutmayı yaşam gayesi edinen bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun"

Kızılelma testlerini başarıyla tamamladı

FOTOĞRAF 19
Selçuk Bayraktar bir ilki daha başardı: Dünya havacılık tarihi açısından bir ilk
TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın ikinci pilot olarak görev yaptığı HÜRKUŞ ile Akıncı kol uçuşu yaptı. Uçuşu değerlendiren Bayraktar, “Dünyada Türk mühendislerinin tasarladığı biri insanlı biri insansız uçakla ilk defa kol halinde bir kalkış oldu. Havacılık tarihi açısından da bir ilk yaşandı” dedi.