Ünlü Yeşilçam oyuncusu Kartal Tibet’in cenaze töreni yarın düzenlenecek

Ünlü Yeşilçam oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet için yarın öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Tibet, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Haber Merkezi İHA
Kartal Tibet

Yeşilçam sinemasının usta isimlerinden olan ünlü oyuncu ve yönetmen Kartal Tibet 83 yaşında hayata veda etti. Tibet’in cenaze detayları belli oldu. Ünlü oyuncu için yarın öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camii’nde tören düzenlenecek. Cenaze namazı detaylarını sosyal medyasından paylaşan oyuncu Civan Canova, “Kartal Tibet için, gerek pandemi nedeniyle gerekse kendi arzusu üzerine özel bir tören yapılmayacaktır. Naaşı yarın, 3 Temmuz Cumartesi günü, öğle namazını müteakip Zincirlikuyu caminden kalkacak, aynı yerdeki kabrine defnedilecektir. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman'ın yıldızından Altar'ın oğlu Tarkan'a veda: Kartal Baba senden çok şey öğrendim

FOTOĞRAF 26
Kartal Tibet'in vefat haberi yasa boğdu: Kartal Tibet kimdir, neden öldü?
Yeşilçam'ın usta ismi yönetmen ve senarist Kartal Tibet hayatını kaybetti. Oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim" notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Yönetmenliği, senaristliği ve oyunculuğu ile Yeşilçam'a damga vuran Kartal Tibet'in ölüm haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Peki kariyeri başarılarla dolu Kartal Tibet kimdir, Kartal Tibet hangi filmlerde oynadı, Kartal Tibet kaç yaşındaydı? Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Kartal Tibet'in eşi ve çocukları kimler? İşte Kartal Tibet'in hayatı, kariyeri ve ailesi hakkında tüm merak edilenler...