Baba ile oğul rakip oldu

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu karşılaşmasında Çaykur Rizespor, Manisa BŞB'yi 4-2 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Mücadeleyi dikkat çekici kılan ise Manisa BŞB Kalecisi Ömer Karaman'ın Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın oğlu olmasıydı...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu karşılaşmasında Çaykur Rizespor, Manisa BŞB'yi 4-2 mağlup ederken Hikmet Karaman'ın oğlu Ömer Karaman'ın rakip takımın kalecisi olması ortaya dikkat çekici bir hikaye çıkardı.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu karşılaşmaları arasında Manisa BŞB- Çaykur Rizespor mücadelesi ilginç bir hikayeye sahne oldu.

Manisa BŞB Kalecisi Ömer Karaman mücadele öncesinde Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın elini öptü. Futbolseverlerin bilmediği konu ise Ömer Karaman'ın Hikmet Karaman'ın oğlu olmasıydı. Baba ve oğulun birbirlerine başarı dileklerinde bulunmasıyla başlayan mücadele, Rizespor'un 4-2'lik üstünlüğü ile son buldu.

Kalesinde gördüğü 4 golle takımının Süper Lig ekibine yenilmesine engel olamayan Ömer Karaman'ı ise maç sonunda babası Hikmet Karaman teselli etti.