Fatih Terim'den Belhanda açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor maçının son dakikasında kırmızı kart gören Younes Belhanda ile ilgili olarak basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Younes Belhanda, Galatasaray-Antalyaspor maçının son dakikasında oyundan atıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor maçında iki sarı kartla oyundan atılan Younes Belhanda ile ilgili "Ceza verecek misiniz?" sorusuna cevap verdi.

İşte Fatih Terim'in maç sonundaki açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "3 puan güzel, lider olmak güzel. Hayırlı olsun, inşallah böyle devam ederiz. Güzel bir maç oldu, özellikle ilk 45 dakikası heyecan doluydu. Oyuncularımdaki isteğinden, arzusundan çok memnunum. 2. yarıda ise ne isteğim, ne dileğim öyle değildi ama onu da oynamak lazım bazen. 3 puan, lider olmak aslolandı bugün. Liderlik hoş bir şey, inşallah sonuna kadar da böyle gideriz. İkinci yarıdaki düşük tempolu oyunu, 12 günde 4 maç oynamamıza bağlıyorum ama ben bunu sıkışıklık olarak adlandırmıyorum. Hayatım boyunca da bundan şikayet etmedim."

Belhanda'ya ceza verecek misiniz?

Belhanda'nın, penaltının, hakemin yorumunu teknik olarak yapmak istemiyorum. Belhanda %100 haklı da olsa, hatalı. Bu şekilde atılmaması gerekirdi. Zaten Galatasaray formasından uzak kalmaktan kötü bir ceza olabilir mi?