Kadıköy'den çıkış yok

Fenerbahçe, teknik direktör Jesus’la bu sezon evinde oynadığı 10 maçta 1 yenilgi, 1 beraberlik alırken 8 müsabakada ise sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy’de oynadığı 10 müsabakada rakiplerine 31 gol atarken, maç başına da 3.1 gol ortalaması yakaladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Jorge Jesus

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte Kadıköy’de rakiplerine karşı büyük üstünlük kurdu. Hem lig hem Avrupa’da mücadele eden sarı-lacivertli takım her iki kulvarda da özellikle sahasında oynadığı maçlarda sergilediği performansla dikkat çekiyor, gol yollarında da etkili bir görüntü sergiliyor.

Ligde sezonun açılış maçında sahasında Ümraniye ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, Ümraniye beraberliğinin ardından evinde ligde ve Avrupa’da puan kaybı yaşamadı. Sarı-lacivertliler, Ümraniye maçının ardından sahasında ligde 4, Avrupa’da ise oynadığı 3 müsabakayı da kazanmayı bildi.

Rakiplerine gol yağdırdı

Fenerbahçe bu sezon hem ligde hem Avrupa’da oynadığı 10 maçta sadece 1 yenilgi aldı.

Sezonun ilk resmi maçında Şampiyonlar Ligi elemelerinde Dinamo Kiev’e normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, bu maçın ardından evinde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet alırken, 1 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldı. Jesus’lu Fenerbahçe evindeki 10 maçta 31 gol attı.

Ligde 3-3 biten Ümraniyespor maçının ardından Fenerbahçe, evinde ligde 4, Avrupa’da 3 olmak üzere son 7 maçı da kazandı.

Fenerbahçe Başakşehir maçında orta saha kurgusunu değiştiriyor