Galatasaray'da kavga: İki futbolcu birbirine girdi

Sarı-kırmızılı futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Van Aanholt idmanda kavga etti. İki futbolcu arasında yaşanan gerginlik, diğer oyuncuların araya girmesiyle sona erdi. Kavganın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kerem, "Çalışma ortamında bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi Diğer Yeni Şafak
İki futbolcu arasındaki gerginlik objektiflere böyle yansıdı.

Avusturya'da kampta olan Galatasaray'da sabah yapılan antrenmanda kavga çıktı.

İdman sırasında sert girme tartışması yaşayan Van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu arasında tansiyon bir anda yükseldi. Önce sözlü tartışma yaşayan futbolcular, daha sonra birbirlerinin üzerine yürüdü.

Diğer futbolcuların araya girmesiyle kavganın daha da büyümesi engellendi.

Ajansspor'un aktardığına göre, ikili arasındaki kavga şu şekilde gerçekleşti:

  • Graz'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, sabah 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Bir pozisyonda Kerem Aktürkoğlu'nun ayağındaki topu almaya çalışan Van Aanholt sert bir hamle yaptı. Pozisyon sonrası iki futbolcu arasında önce ağız dalaşı yaşandı. Daha sonra sinirlerine hakem olamayan Kerem, Hollandalı futbolcuya tokat atmaya çalıştı. İki futbolcu arasında kavga çıktı. Diğer futbolcular araya girerek kavgayı ayırdı.

Galatasaray antrenmanında kavga
Galatasaray'da futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Van Aanholt idmanda kavga etti. İki futbolcu arasında yaşanan gerginlik, diğer oyuncuların araya girmesiyle sona erdi.

Kerem'den açıklama

Yaşanan gerginliğin ardından Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Olayın büyütüldüğünü belirten genç oyuncu, "Bu sabah antrenmanda bir ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak ‘fiziki şiddet içeren bir kavga’ olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray’ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir" ifadelerini kullandı.

Van Aanholt'tan açıklama

Basına yansıyan görüntülerden sonra Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Van Aanholt'tan da açıklama geldi. Aanholt, yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazıkki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır." cümlelerine yer verdi.

Marcao ile Kerem maçta kavga etmişti

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao, geçen sezonun açılış maçı olan Giresunspor karşılaşmasında, maç devam ederken Kerem Aktürkoğlu'na tokat atmıştı. Hakem Marcao'yu kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.

Kavganın ardından Marcao bir süre kadro dışı bırakılırken PFDK, futbolcuya 8 maç men cezası vermişti. Ayrıca Galatasaray tarafından cezalandırılan Brezilyalı Marcao, kulübe 150 bin Euro ödemişti.

Kerem Aktürkoğlu idolünü açıkladı: İnşallah onun gibi bir kariyerim olur

Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken görüntü