Kupanın olay adamı Gökhan Çıra Galatasaray'dan özür diledi

Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra, Galatasaray maçı sonrasında Fatih Terin ve sarı kırmızılı camia hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı.

Gökhan Çıra

Galatasaray'ın 4-0 kazanarak turladığı Tuzlaspor maçı sonrasında Gökhan Çıra, sarı kırmızılı camiayı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. 23 yaşındaki futbolcu dün söylediklerinden sonra geri adım attı ve bugün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla özür diledi.

  • "Öncelikle herkese merhaba. Dün yaşanan tatsız olaydan dolayı başta ultrAslan ve tüm Galatasaray taraftarından özür dilerim. Kimseyle bir sorunum yoktur. Sadece eskiden yaşanan olaylarda dolayı biraz doluydum. Tekrar Fatih Hoca'dan ve ultrAslan'dan özür dilerim."

SPOR
Gökhan Çıra : Terim mafya, Muslera karaktersiz

SPOR
Tuzlaspor - Galatasaray maçı sonrasında futbolcular birbirine girdi