Kwadwo Asamoah'tan şaşkına uğratan transfer

Galatasaray'ın 1 yıldır transfer etmek istediği Kwadwo Asamoah'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sarı kırmızılı kulübün sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katacağı iddia edilen oyuncunun yeni takımının belli olduğu belirtildi. İtalyan basınına göre Ganalı oyuncu, Türkiye'de değil Serie A'da oynayacak ancak başka bir takımda.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Kwadwo Asamoah, sezon sonunda Juventus'tan ayrılacak. Galatasaray'ın da istediği futbolcu Serie A'da oynamaya devam etmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın son 1 yıldır peşinde olduğu Kwadwo Asamoah, kariyerindeki yeni takımı belirledi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu, İtalyan basınına göre Türkiye'de değil Serie A'da oynayacak.

Juventus'tan ayrılmaya kararlı olan oyuncunun yeni takımı ise Inter olacak. Corriero dello Sport'ta yer alan habere göre Ganalı oyuncu kendisine 3 milyon eurodan önerilen 3 yıllık sözleşmeye 'evet' dedi.

Taraflar arasındaki anlaşmanın sağlandığı aktarılırken Asamoah'ın pazarlıklar esnasında kendisine gelen teklifleri sürekli öne sürerek fiyat yükselttiği iddia edildi.

  • Asamoah bu sezon Juventus formasıyla 15 resmi maçta forma giydi ve 1 asit yaptı.