UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında Galatasaray deplasmanda Fransa temsilcisi Marsilya ile karşılaştı. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Alınan bu sonucun ardından grupta puanını 4'e yükselten sarı-kırmızılılar, zirvedeki yerini korudu. Marsilya ise 2 puana yükseldi. 21 Ekim'de temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Marsilya ise deplasmanda Lazio'nun misafiri olacak.
Grupta oynanan diğer karşılaşmada Lazio sahasında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup etti.
İlk yarıdan dakikalar
- 9. dakikada Marsilya gole yaklaştı. Cengiz Ünder, ceza sahası dışında sağ kanatta kazanılan serbest vuruşu kullanarak penaltı noktasına orta yaptı. Ortaya yükselen Taylan Antalyalı'nın ters kafa vuruşunda, top üst direğe çarpıp kornere çıktı.
- 34. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Cicaldau, kaleye uzaktan şut attı ancak meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
- 35. dakikada ceza sahası dışında sağ kanatta toplu buluşan Cengiz Ünder, kaleye doğru yaklaşarak şut kullandı. Kaleci Muslera, köşeye giden topu uzanarak kornere çeldi.
- 45+8. dakikada Kerem Aktürkoğlu, Olimpik Marsilya defansının arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya şutunu çekti. Pau Lopez'den dönen top bir kez daha Kerem'in önünde kalırken, oyuncu bu kez pasını Halil Dervişoğlu'na çıkardı ancak bu oyuncunun vuruşunda savunma araya girip, tehlikeyi uzaklaştırdı.
- Müsabakanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.
Karşılaşmada gol olmadı ve mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.