Mesut: Futbolda ne olacağını kimse bilemez

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil hakkında son zamanlarda "Real Madrid'e dönmek istiyor" şeklinde çıkan iddialara yanıt verdi. Türk asıllı Alman oyuncu, "Arsenal'da mutluyum ama futbolda ne olacağını kimse bilemez" dedi.

Yeni Şafak
Özil El Clasico'da Real Madrid'in kazanmasını istediğini söyledi.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, son zamanlarda hakkında çıkan "Real Madrid'e dönmek istiyor" iddialarına yanıt verdi.

Arsenal'de mutlu olduğunu belirten Özil, "Real Madrid'e dönecek misin" sorusuna açık kapı bırakarak "gelecekte ne olur bilmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Türk asıllı Alman futbolcunun İspanyol spor gazetesi Marca'ya verdiği röportajdan öne çıkanlar;

  • Değiştiğimi düşünmüyorum. Her zaman aynı kalmaya çalışıyorum. Arsenal'da mutluyum. Ama Real Madrid'de geçirdiğim zamanları da unutmuyorum. Orada 3 yılım geçti ve çok iyi anılarla ayrıldım.
  • Bildiğiniz gibi Real Madrid dev bir kulüp. Çok büyük oyuncularla oynadım ve hala orada arkadaşlarım var. Real Madrid taraftarları da çok sadık ve destekçiler. Daima beni yüreklendirdiler. Bana hala mesaj atıyorlar ve şans diliyorlar. Bu mesajları görünce gülümsüyorum. Onlara teşekkür etmek istiyorum.
  • Arsenal gibi inanılmaz taraftarı olan büyük bir kulüpte oynadığım için çok mutluyum. Onlar da beni sürekli destekliyorlar. Londra'da iyi oynuyorum ama futbolu kimse bilemez. Gelecekte neler olacağını hep birlikte göreceğiz.
  • Evet, Zidane her zaman benim idolümdü. Küçükken hep onun maçlarını izlerdim ve onun gibi olmak isterdim. Zidane'la aynı pozisyonda oynuyorum. O benim için bir referans. Madrid'de onunla ilk karşılaştığımda çok gergindim ama o bana güven verdi ve benimle harika bir iletişim kurdu.
  • Maçları izlediğim zaman Madrid'in kazanmasını istiyorum özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde. Onlar adına mutluyum. Kaybettikleri zaman üzülüyorum.
  • Ben her zaman gülerim. Mutlu bir insanım. Ama tabii ki daha önce de dediğim gibi orada çok iyi anılarım oldu.
  • İklimini özlüyorum (gülerek). Hava sürekli güneşliydi. Size söyledim. Kulüpten, şehirden ve insanlardan iyi anılarla ayrıldım. Tabii ki ara sıra düşünüp özlüyorum. Arsenal'da mutluyum ama zamanın neler getireceğini kimse bilemez. Göreceğiz...
  • Hata yapmadım. İngiltere'deki bu maceraya atıldığım için mutluyum. Futbolcu ve insan olarak geliştim diyebilirim. Aynı zamanda Arsenal gibi büyük bir kulüpte oynamaktan dolayı da mutluyum.