Rıdvan Dilmen'den 'Fenerbahçe'ye yeni hoca' mesajı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Dilmen, "Fenerbahçe maalesef haftaya deplasmanda düşme hattında 1 puan önündeki Akhisarspor ile karşılaşacak" ifadesini kullanırken sarı lacivertlilerin teknik direktörü olması gereken isimle ilgili de sürpriz bir açıklama yaptı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken sarı lacivertlilerin efsane isimlerinden olan Rıdvan Dilmen, flaş açıklamalarda bulundu.

Dilmen, "Fenerbahçe maalesef haftaya deplasmanda düşme hattında 1 puan önündeki Akhisarspor ile karşılaşacak" ifadesini kullanırken yeni teknik direktör ile ilgili olay bir çıkış yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

  • "Koskoca Fenerbahçe'nin 14 hafta sonunda 27 puan kaybetmesi olağanüstü bir olaydır. Fenerbahçe geride kalan maçların hepsini kazansa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray'dan 1 puan eksik alıyor, geçen sezonki Fenerbahçe'den 2 puan fazla alıyor. Kimse Conte gelmez falan demesin, Fenerbahçe büyük bir kulüptür. Yapılanırsan, öyle yapılanırsın. Conte için de Fenerbahçe iyi bir kulüptür."

Ersun Yanal mesajı

Ben bir duyuma göre söylemiyorum. Ersun Yanal'ın takımın başına geleceğini düşünüyorum. Ocak ayına kalmaz gibi.

Özgür Çek'in kendi kalesine attığı gol olay oldu

Kadıköy'de bilinmeyen kural: Gol iptal edildi