Rıdvan Yılmaz Frankfurt'ta

Beşiktaş’ın sol beki Rıdvan Yılmaz, Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt ile anlaştı. 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verilmesi konusunda söz kesildi. 21 yaşındaki oyuncunun bu hafta Almanya’ya gidip imza atması bekleniyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Rıdvan Yılmaz, geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de çıktığı 27 maçta 3 gol atarken 4 de asist kaydetti.

Beşiktaş’ta bir süredir ayrılığı gündemde olan Rıdvan Yılmaz konusunda son aşamaya gelindi. Genç oyuncuya gelen teklifleri değerlendiren siyah-beyazlılar, kararını Almanya’dan yana verdi. Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ın transferi konusunda Eintracht Frankfurt ile söz kesti. 2 kulüp arasında transferin detayları görüşülüyor.

Alman temsilcisinin Beşiktaş’a, 6.5 milyon Euro bonservis ücreti ve sonraki satıştan yüzde 20 pay vereceği öğrenildi. Milli takım kampında bulunan genç futbolcunun, Lüksemburg ve Litvanya maçlarından sonra Almanya’da resmi imzayı atması bekleniyor.

İtalyan ekibi Torino da Rıdvan’la ilgilenmişti ancak Frankfurt’un teklifi daha cazip geldi.

Sol beke Kazımcan Karataş

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ın ayrılmasının ardından sol beki yine genç bir isimle dolduracak. Siyah-beyazlılar, Rıdvan’ın yerine Altay forması giyen Kazımcan Karataş’ı istiyor. İzmir ekibi, 19 yaşındaki futbolcu için 2 milyon Euro bonservis ücreti talep ediyor. Beşiktaş yönetimi ise bu transferi 1 milyon Euro’ya bitirmeyi hedefliyor.

Altay formasıyla geçen sezon 24 lig maçına çıkan Kazımcan Karataş, bin 354 dakika sahada kaldı.

Kartal'dan Muleka harekatı