Şenol Güneş'ten 'Milli Takım' açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında gündemle ilgili konular üzerine açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'tan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını ancak ayrılması halinde A Milli Takım'ı çalıştırmak istediğini dile getirdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu. Tecrübeli çalıştırıcının sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"Yabancı sayısındaki görüşüm belli"

  • Yabancı kontenjanı konusunda hiç tartışmaya girmedim. Sadece yabancı sayısının fazla olduğunu söyledim. 14 yabancı sayısı sakıncalı. Serbest olsun o zaman? Zaten 11 kişi oynuyor 14 yabancı sayısı, serbest demektir. Benim görüşüm bu.

"Kulüp başkanlığı teklif ettiler"

  • Bana kulüp başkanlığı teklifi çok oldu ama benim bildiğim iş değil. Acaba hocalığımı beğenmiyorlar da mı bunu teklif ediyorlar diyorum. Ben her rolde oynayamam.

"Ayrılma düşüncem yok"

  • Sözleşmem bitiyor ama ayrılma düşüncem yok. Eğer ayrılırsam, milli takımlarda çalışmak isterim diye önceden söylemiştim. Türkiye'de uzun yıllar çalışmanın doğru olacağını zannetmiyorum. Bu bizde yıpranma getiriyor.

Şenol Güneş'ten 'yabancı kuralı' yorumu