Takımı ligde bıraktılar üstüne ceza yediler!

Ligin ikinci yarısında geldiği Gaziosmanpaşaspor'u 3. Lig'de tutan teknik direktör Yüksel Ersan ve yardımcı antrenör Akın Topgül, kulüpten alacaklarının tahsilini beklerken gelen cezayla şok oldu.

Efkan Bucak Yeni Şafak
Gaziosmanpaşaspor Kulübü'nden her iki isme gönderilen yazıda, disiplin suçu işledikleri gerekçesiyle Ersan'a 3600 TL, Topgül'e 1800 TL ceza kesildiği, bu paraların alacaklarından düşüleceği belirtildi.

Yüksel Ersan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gaziosmanpaşaspor Kulübü'nü aldığımız zorlu süreçte çok şükür ki alnımız ak bir şekilde ligde bırakmanın haklı gururunu yaşarken kulüp başkanının imzalı olarak eve yolladığı ve hiçbir yasal geçerliliği olmayan bu kağıtla yönetim kurulu kararı ile para cezası verdiklerini belirtmişler. Kararda yönetim kurulu da denmekte. Yönetim kurulundan bir açıklama beklemekteyiz. Aksi takdirde bu kararı onların da onayladıklarını üzülerek düşüneceğiz" dedi.

Yardımcı Antrenör Akın Topgül ise yaptığı açıklamada kendilerine niçin ceza verildiğini bilmediklerini, kendilerine gelen yazıların yasal geçerliliği olmadığını iletti.

Futbolculara da ceza
Takımdaki tüm futbolculara da aynı şekilde ceza kağıdı gittiği öğrenildi. Bu durum takımı ligde bırakmak için büyük fedakarlıklarda bulunan takımda büyük şok etkisi yarattı.

Konuyla ilgili İbrahim Yıldız'a telefonla ulaşmaya çalışan Yeni Şafak muhabiri dönüş alamadı.