Samsung'un kapaklı telefonu çalışırken görüntülendi

Samsung, katlanabilir akıllı telefonlar için çalışırken bir yandan nostaljik kapaklı bir model daha geliştiriyor. Kasa kodu SM-W2019 olan cihaz, amiral gemilerinde olan tüm özelliklere sahip. Yıl sonunda tanıtılması beklenen cihazın videosu sızdırıldı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Samsung'un nostaljik kapaklı telefonlara benzeyen cihazı SM-W2019'un çalışırken görüntüleri YouTube'da paylaşıldı.

Kapaklı telefonların özellikle uzak Asya ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Samsung, geçtiğimiz yıl tanıttığı W2018 modelinin ardından bu sefer de W2019’u tanıtmaya hazırlanıyor. SM-W2019 kodlu cihazla ilgili bugün yeni bilgiler sızdırıldı.

Tasarım olarak selefiyle aynı hatları taşıyan cihazda eski cep telefonlarındaki tuş takımından bulunuyor. Kullanıcı şikayetlerinin odağı haline gelen Bixby tuşu bu modelde yine kullanılmış.


Amiral gemilerindeki özelliklerin hepsi mevcut

Ekran özellikleri hakkında net bir bilgi bulunmuyor ancak Full HD çözünürlükte 4.2 inç büyüklüğünde dokunmatik AMOLED panelin kullanılacağı düşünülüyor. Gücünü Snapdragon 845 işlemciden alan cihazın çift arka kamerası olacak. Bu kameraların diyafram açıklıklarının farklı olacağını belirtmekte fayda var.

  • SM-W2019 modelinde yer alacak kameranın Galaxy Note 9 ile tanıtılan AR Emoji, Scene Optimizer ve Flaw Detection gibi özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Çift kamerası olan cihazın bataryası 3.000 mAh olabilir.
  • İşletim sistemi olarak kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkacak olan cihazda USB Type-C ve 3.5 mm kulaklık girişinin de yer alacağı görülüyor.

Samsung W2018, geçtiğimiz yılın Aralık ayında satışa sunulmuştu. Bu nedenle SM-W2019’un da benzer bir tarihte geleceğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi Mix 3'ün fotoğrafları sızdırıldı

Facebook profilinden depresyon teşhisi