|

Xiaomi Mi Mix 3'ün fotoğrafları sızdırıldı

Xiaomi’nin bu hafta Şangay’da tanıtacağı Mi Mix 3’ün yeni fotoğrafları sızdırıldı. İlklerin telefonu olacak Mi Mix 3’ün 5G desteği ve 10GB RAM ile geleceği önceden duyurulmuştu. Uçtan uca çentiksiz ekran ve kızaklı ön kamerasıyla gelecek olan telefon şimdiden 2018’in en iyisi olmaya aday. Ancak sızdırılan fotoğraflardaki detaylar beklentileri tersine çevirdi.

Yeni Şafak
14:09 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:22 - 22/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Xiaomi Mi Mix 3'ün ön kamerası kızaklı olarak çıkacak.
Xiaomi Mi Mix 3'ün ön kamerası kızaklı olarak çıkacak.

Çinli üretici Xiaomi’nin Cuma günü tanıtacağı yeni amiral gemisi Mi Mix 3’ün fotoğrafları sızdırıldı. Teknoloji dünyasının yakından takip ettiği Xiaomi Mi Mix 3, çentiksiz tam ekranı ve kızaklı ön kamerayla gelecek.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde Oppo ve Vivo’nun kullandığı kızaklı sistem sayesinde ön kamera gizlenecek. Böylece Mi Mix 3’ün ön kısmı tamamen ekran olacak.

Parmak izi okuyucu ve çift arka kameraya devam

İnternete sızdırılan yeni fotoğraflarla Mi Mix 3’ün tasarım detayları da ortaya çıkmış oldu. Fotoğraflarda dikkat çeken en büyük detay Mi Mix 3’ün ekran altı parmak izi okuyucusu yerine fiziksel bir parmak izi okuyucusunun olması diyebiliriz. Dikkatli bakıldığı zaman cihazın arka kısmındaki parmak izi okuyucu fark ediliyor.

  • Dikkat çeken ikinci detaysa, Mi Mix 3’ün iki arka kamerayla gelecek olması oldu. Son dönemlerde özellikle Huawei’nin amiral gemilerinde tercih ettiği 3 arka kamera modasına Xiaomi’nin de uyacağına dair söylentiler bulunuyordu.

Xiaomi’nin 5G destekli ilk modeli Mi Mix 3, 26 Ekim Cuma günü resmen tanıtılacak.



#Xiaomi
#Mi Mix 3
#Akıllı telefon
6 yıl önce