Xiaomi'den 29 Ekim'e özel indirim kampanyası

Xiaomi, 29 Ekim'e özel büyük indirim yapacak. Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel kampanyalar düzenliyor. İstanbul'daki Mi Store'da geçerli olacak kampanyanın detayları haberimizde.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Xiaomi Mi Store İstanbul'daki ilk şubesini geçtiğimiz aylarda açtı.

Xiaomi, 29 Ekim'e özel büyük indirim yapacak. Akıllı telefonlarıyla dünya genelinde büyük başarı yakalayan Xiaomi, geçtiğimiz aylarda İstanbul’da ilk mağazası Mi Store’u açtı. Popüler marka özel kampanyalar düzenleyerek Türk kullanıcılara ürünlerini satışa sundu.

XİAOMİ'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KAMPANYASI!

Xiaomi, bu sefer de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel olarak 27-29 Ekim tarihleri arasında büyük indirimler düzenlemeye hazırlanıyor. İstanbul’daki Mi Store’da tüm ürünlere bir çok hediye dağıtacak.

XİAOMİ Mİ STORE'A ÖZEL KAMPANYANIN DETAYLARI!

  • Çinli üretici, Vadi İstanbul'da bulunan Mi Store mağazasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük indirimler ile kutluyor olacak. İlk kampanyada 27-29 Ekim 2018 tarihleri arasında minimum 1000 TL harcama yapanlara birçok ücretsiz hediyeler verilecek.
  • Xiaomi’nin 29 Ekim kampanyası sadece bunlarla sınırlı değil. 29 Ekim 2018'de saat 19:23 ve 20:18 arasında mağazadaki bütün ürünlerde geçerli yüzde 20 indirim fırsatı da tüketicileri bekliyor. Siz de yeni bir telefon arayışındaysanız bu fırsattan faydalanabilirsiniz.

Piyasaya sunduğu orta ve üst segmentli telefonlar ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran marka, gerek malzeme kalitesi gerek bütçe dostu fiyatlandırması ile kısa sürede özellikle Türkiye pazarında dikkat çekmeyi başardı.

Xiaomi Mi Mix 3'ün fotoğrafları sızdırıldı