|

Antalyaspor'da 2 futbolcuyla yollar ayrıldı-Antalyaspor haberleri

Antalyaspor, futbolcular Amadaiya Rennie ve Anıl Koç ile yollarını ayırdı.

Yeni Şafak
20:41 - 18/07/2017 Salı
Güncelleme: 20:45 - 18/07/2017 Salı
AA
Antalyaspor'da 2 futbolcuyla yollar ayrıldı
Antalyaspor'da 2 futbolcuyla yollar ayrıldı

Antalyaspor, futbolcular Amadaiya Rennie ve Anıl Koç ile yollarını ayırdı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Liberyalı Rennie ile 22 yaşındaki Anıl Koç'un sözleşmelerinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği bildirildi.

Antalyaspor, Avusturya yolcusu

Antalyaspor, 2. etap kamp çalışmaları için bu akşam İstanbul’da toplanıp yarın sabah Avusturya’ya hareket edecek.Antalyaspor, 2. etap kamp çalışmalarına başlıyor. İstanbul’da bu akşam toplanacak olan kırmızı-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde Avusturya’ya hareket edecek.2 haftalık kamp sürecinde 3 hazırlık maçıAvusturya’nın Salzburg kentindeki tesiste ilk antrenmanını çarşamba günü gerçekleştirecek olan Antalyaspor, 23 Temmuz’da FC Erzgebirge, 27 Temmuz’da Bayer Leverkusen ve 31 Temmuz’da da Hamburg ile hazırlık maçı yapacak. Son hazırlık maçının ardından Avusturya kampını tamamlayacak olan kırmızı-beyazlı takım, 1 Ağustos’ta Antalya’ya dönecek.

Antalyaspor yeni sezon için iddialı

Fransa'nın Bordeaux takımından Jeremy Menez, Rusya'nın Lokomotif Moskova takımından Maicon Marques transferleriyle kadrosunu güçlendiren Antalyaspor, yeni sezonda Avrupa kupalarına direkt katılmayı hedefliyor.

Kulüp Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının güzel geçtiğini, yeni transferlerin takımla uyum içerisinde olduğunu belirtti.

Transfer çalışmalarının sona ermediğini ifade eden Terzioğlu, "Takımımızın iskeleti hazır. Bunun içerisine bir ya da iki takviye olabilir, onlar için de çalışmalar sürüyor. Tabii ki başkanımız ve teknik heyetimiz en idealini bulma düşüncesinde. Futbol komitemiz hızlı şekilde çalışıyor, en uygun bir ya da iki ismi daha takıma katmayı planlıyoruz." diye konuştu.

"Menez transferi, başarılı bir transfer." diyen Bora Terzioğlu, şöyle devam etti:

"Yine kariyerli bir futbolcu Antalya'da. Bu, Antalyamız adına da güzel. Onun yanında sadece Menez değil, biz iç transferde opsiyon hakkımızı kullanarak Salih Dursun'la sözleşmemizi yeniledik. Gençlere yönelme anlamında Drole için satın alma opsiyonumuzu kullandık. Antalyalı oyuncumuz Musa Nizam'ı tekrar takıma kazandırdık. Aslen Brezilyalı olan Maicon, önümüzdeki sezon adından çokça söz ettireceğini düşündüğümüz bir oyuncu. Aydın Karabulut, keza öyle. Doğru transferler. Teknik ekibin görüşleri doğrultusunda transferler yapılmaya gayret edildi."

Tüm takımların güzel transferler yaptığını dile getiren Terzioğlu, "Takımların yöneticilerinin hepsi iddialı. Herkes transfer yaptı ve yapmaya devam ediyor. Güçlü kadrolar. Bugün her takımın bir diğerini rahatlıkla yenebileceği yıllar yaşadık, geçen yıl da öyleydi. Süper Lig'de, doğrudan Avrupa'ya gidecek bir yerde konumlanmak istiyoruz. Mücadelemiz bunun için olacak." değerlendirmesinde bulundu.

#Amadaiya Rennie
#Anıl Koç
#Antalyaspor
#fesih
#Futbol
#sözleşme
#SÜPERLİG
7 yıl önce