Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
8 OCAK 2001

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

Cengiz Çandar GÜNLÜK YAZILARIYLA YAKINDA ARAMIZDA

Hasan Kaçan
Günün Karikatürü

Beyaz Enerji Operasyonu'nda bürokratların gözaltına alınması batık bankalarla ilgili raporları sümenaltı eden köstebekleri paniğe soktu.

Sıra Kasırga'ya geldi

Enerji Operasyonu kapsamında bir eski bakan ile bazı üst düzey bürokratların gözaltına alınması üzerine gözler Kasırga Operasyonu kapsamında batık bankalarla ilgili dosyaları sümenaltı eden bürokratlara çevrildi. Bazı bürokratlar sıranın kendilerine gelmesinden endişe ediyor.

Bakanlık onayı şart

Görevlerini kötüye kullandıkları belirlenen bürokratların yargılanması için ilgili bakanın onayı gerekiyor. Köstebeklerle ilgili suçların bağlı bulundukları bakanları da etkileyeceği endişesiyle bu kişiler hakkında yargılama izninin kolay çıkmayacağı görüşü hakim.

________________________________Devam »

'ta patronlar savaşı

Medyadan da çekildiğini açıklayan Dinç Bilgin, önceki akşam Turgay Ciner ve M. Karamehmet'le biraraya geldi. Taraflar, aralarındaki satış protokülünü iptal etmeye karar verdiler.
Taha Kıvanç'ın Kulis'i...
________________________________Devam »

Kuzey Irak çelişkisi

Ecevit: Kuzey Irak'ta konuşlanıyoruz. Genelkurmay: Bölgede askerimiz yok
________________________________Devam »

TEAŞ'ta dizboyu yolsuzluk

Yeni Şafak'ın ele geçirdiği iki raporda, dava açılan firmalara yeni ihaleler verildiği, ihale şartnamelerinin değiştirildiği, birçok işin ise ihalesiz olarak bazı firmalara verildiği vurgulandı.
________________________________Devam »

Vergilerden ben de rahatsızım

Yeni Şafak'a verdiği özel demeçte, "2001 yılı zor bir yıl olacak" diyen Maliye Bakanı Oral, vergileri kendisinin değil hükümetin getirdiğini belirterek, "Vergilerden ben de rahatsızım" dedi.
________________________________Devam »

FP'siz seçim hazırlığı

Fazilet Partisi'nin kapatılması davasının uzaması, "FP'siz seçim" iddialarını ortaya çıkardı. FP'li Toprak, "FP'nin kapatılmasının ardından sonbaharda FP'siz seçime gidilecek" dedi.
________________________________Devam »

Çiller: Demokrasinin bedeli ağır
Demokrat Parti'nin 55. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anıt Mezar'da düzenlenen törene katılan DYP lideri Çiller, "Demokrat Parti ile başlayan demokrasi mücadelesi hiçbir ara dönemin atanmışlığını içine sindiremez" dedi.
Çağlar, MİT'ten bile para kazanmış
Yurtdışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan işadamı Cavit Çağlar, özel uçağını Abdullah Öcalan'ın Kenya'dan Türkiye'ye getirilmesi için MİT'e kiralayarak 200 bin doları peşin almış.
Doğuş da aftan faydalandı
Almanya'da olan ve sekiz yıllık cezası bulunduğu için dönemeyen Şarkıcı Doğuş, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan oluşan kesinleşmiş cezasının af kapsamına girmesiyle Türkiye'ye dönme kararı aldı.
Ahmet Taşgetiren Silüetini sevdiğimin medyası
"...Silüetini sevdiğimin medyası, merhum Özal'ın ifadesiyle ümüğü sıkılmış bir medyadır. Onun için 28 Şubat sürecinde generallerin telefonlarıyla yönetilmeye, andıçlarla manşet düzenlemeye hazırdı, bugün de, iktidarın hoşuna gidecek manşetler üretmeye hazırdır..."
Fehmi Koru FP'den yükselen seslerin anlamı

Mehmet Barlas Kaç tane devlet var?

Mehmet Ocaktan
Demokrasi mi, 'ara rejim'le aynı yatağa girmek mi?



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...