
|
Lucescu ve Ali Sami Yen'in estetik öncesi son maçında "Ultraaslanlar" yeri göğü inletmeye hazır. Tribünler 3 yıldıza bürünürken maçın bitimiyle birlikte Ulusoy'un elinden kupayı alacak olan "şampiyon" Kenan Doğulu konseriyle sokağa dökülecek.
|
SPOR YAZARLARI
|
"Neden Almanya kampları..."
|
48 yıl aradan sonra Dünya Kupası maceramıza farklı bir bakış
Mehmet Atalay'ın kaleminden Salı günü Yeni Şafak'ta
|
|
ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın Hüsamettin Özkan'la Beykoz Konakları'nda buluşmasına kızan Başbakan Bülent Ecevit, yarınki liderler zirvesinde ANAP'a hükümetten ayrılması teklifinde bulunacak.
Gerçek çoğunluk
Erdoğan: Siyasette çağdaş çoğunluk, makul çoğunluk değil 'gerçek çoğunluk' vardır. AK Parti gerçek çoğunluğun temsilcisidir.
Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şükrü Sina Gürel, siyasete ve ülke yönetimine doğrudan el koyamamış birtakım çevrelerin, uluslararası bir plan çerçevesinde, DSP'de bir kundaklama eylemine giriştiklerini söyledi.
AK Parti lideri Erdoğan, Frankfurt'taki Aydın Doğan Baskı Tesisleri'nin açılışında Yılmaz, Çiller ve Cem ile "AB hükümeti" konusunda anlaştıkları yolundaki iddiaları kesin bir dille yalanladı.
SP Meclis Grubu 18 Temmuz'da olağanüstü toplanıyor. Erken seçim tartışmaları ile yeni hükümet senaryoları masaya yatırılacak.
Emekli General Rıza Bekin, "Doğu Türkistan, 21. yüzılda esir insanların yaşadığı tek dünya ülkesidir" dedi.
|
|

Bostancıoğlu Halıcı A.Ş.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan istifa eden Bostancıoğlu'nun bakanlığı döneminde Milli Eğitim Müdürlükleri yazılım ihalesinin DSP'li Emrehan Halıcı'nın sahibi olduğu Halıcı Yazılım Şirketi'ne verildiği ortaya çıktı.
ABD, Irak'a Ağustos'ta Saldıracak
Londra'da yayımlanan El-Muharrir el-Arabi gazetesi, ABD'nin Irak'a Ağustos ayı içinde saldıracağını yazdı. Irak basını ve televizyonu da saldırı haberlerine ağırlık vererek, halkı birlik olmaya çağırdı.
Ayder'de soluklanın
Her türlü etkinliğin yapıldığı Ayder Şenlikleri aynı zamanda memleketlerinden uzakta yaşayan Karadenizliler'i de biraraya getiriyor
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.671.000 |
| Euro |
1.653.000 |
| Altın (Cum.) |
115.000 |
| Borsa |
9.499 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
23 / 34 |
| Ankara |
16 / 29 |
| Bursa |
20 / 33 |
| Diyarbakır |
19 / 37 |
| Erzurum |
9 / 26 |
| İstanbul |
23 / 33 |
| İzmir |
25 / 35 |
| Trabzon |
23 / 28 |
|