AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

NİHAT gurur kaynağımız

Real Sociedad'da futbol hayatını sürdüren Nihat Kahveci oynadığı futbolla İspanya'da gurur kaynağımız oldu. Gösterdiği üstün performansla dünyanın en ünlü kulüpleri Real Madrid, Valencia, Manchester United'ın transfer listesine giren Nihat, attığı gollerle Real Sociedad'ı adeta tek başına zirveye taşıdı. Halen 22 golle İspanya Ligi gol krallığında Deportivolu Roy Maakay'ın ardından ikinci sırada bulunan Milli futbolcumuz, son Celta Vigo deplasmanında 2 gol atmasına rağmen takımının 3-2 yenilgiden kurtaramadı. Bu yenilgiyle liglerin bitmesine 1 hafta kala liderliği Real Madrid'e kaptırdı.

ALİ AKDENİZ Denizlispor'da

Denizlispor, Fenerbahçe'den Ali Akdeniz ile 2, Denizli Belediyespor'dan Veli ile ise 4 yıllık sözleşmeye imza attırdı. İmza töreninde konuşan Başkan Mustafa Baysal, ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu transfer edeceklerini, bunun için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Baysal, Denizli Belediyespor ile işbirliği yaparak, Gaziantepspor modelini uygulamaya çalıştıklarını, bu çerçevede Veli'nin ilk adım olduğunu belirtti. Ali Akdeniz ise Denizli'nin ilk tercihi olduğunu ifade ederek, "Gerçekleşmesini çok istediğim bir transferdi. Başka bir takımla görüşmeden Denizlispor'un teklifini kabul ettim'' dedi.

İBRAHİM'i ver-mi-yo-rum

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Celal Doğan, transferin flaş ismi İbrahim Toraman'ın satılık olmadığını söyledi. Doğan, "Bunu açıklamaya bıktım. Biz defalarca İbrahim Toraman'ın satılık olmadığını söyledik. Ama öyle bir izlenim bırakmak istiyorlar ki, sanki biz İbrahim'i Fenerbahçe'den saklayıp, Beşiktaş'a vermeyi planlıyormuş gibi gösteriliyoz. Kesin olarak söylüyorum: İbrahim'i hiçbir takıma ver-mi-yo-rum" dedi.

Konya transferde atağa kalktı

Süper Lig'in yeni takımlarından Konyaspor, dış transferde 3 futbolcu ile anlaştı. Basın sözcüsü İbrahim Kaplan, Kayserisporlu forvet Tayfun ve orta saha oyuncusu Zafer ile 2, Erzurumsporlu Okan Çebi'yi de 3 yıllığına renklerine bağladıklarını bildirdi.

Diyarbakırspor hedef büyüttü

Diyarbakırspor Asbaşkanı Ahmet Göksü, "Yeni sezonda hedefimiz UEFA olacaktır" dedi. Göksü, başarılı bir takım oluşturmak için yönetim olarak her türlü fedekarlığı yaptıklarını söyledi.

Göztepe, Koray'ı renklerine bağladı

Göztepe, Bucaspor Kulübü ile bonservisi konusunda anlaşma sağladığı Koray Arslan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe, Koray'ın bonservisi için Bucaspor'a 75 milyar, eğer 5 yıl içinde başka bir kulübe giderse Bucaspor da bundan 100 milyar lira alacak.

Süreyya Ayhan'a seyirci desteği

Vestel, Süreyya Ayhan'ın yarışacağı Atletizm Şampiyonası'na seyirci götürüyor. Fransa'daki Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Ayhan'a destek için 50 Vestel kullanıcısı Paris'e götürülecek.

Ağa Çakır'dan Vali Güler'e davet

27-29 Haziran'da düzenlenecek 642. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ağası Necdet Çakır, İstanbul Valisi Muammer Güler'i davet etti. Güler'i makamında ziyaret eden Çakır, Güler'e kırmızı dipli mum ve bir davetiye vererek, kendisini güreşleri izlemeye çağırdı.

Ankaragücü'nde Salcedo imzaladı

Ankaragücü, Santiago Salcedo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Paraguay Milli Takımı'nda da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Cerro Porteno takımında 15 gol atarken, bu yıl da Libertodores Kupası maçlarında 4 maçta 5 gol kaydetti. Salcedo, ilk kez yurtdışında oynayacağını belirterek, "Bu benim için yeni bir tecrübe. Elimden geleni yapmaya hazırım. Türkiye'nin adını son yıllarda çok duydum'' dedi.



17 Haziran 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED