|

AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bütünleme sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı

"AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. AUZEF güz dönemi bütünleme sınavları üç oturum halinde düzenlendi. Sınav giriş belgelerini sistem üzerinden edinerek sınava katılan adaylar AUZEF telafi sınavı soru ve cevaplarını görüntüleyecekleri ekranı araştırıyor. İşte sınav sonuç takvimi için detaylar...

14:08 - 12/02/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
AUZEF sınav takvimi
AUZEF sınav takvimi

"AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF telafi (bütünleme) sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. İstanbul Üniversitesi açıköğretim güz dönemi sınav takvimine göre telafi/bütünleme sınavı 10-11 Şubat günleri üç oturum halinde uygulandı. Sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı ise auzef.istanbul.edu.tr/ adresinden adaylarla paylaşılıyor olacak. Peki AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bütünleme sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı

AUZEF BÜTÜNLEME SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

AUZEF tarafından yapılan açıklamada soru ve cevaplara dair detaylar yer aldı. 10 - 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan bütünleme sınavının tamamlanmasının ardından, sınav sorularının ilanı ve soru itiraz süreci eş anlı olarak, son sınav oturumunun tamamlanmasının ardından başlayacak ve 13 Şubat 2024 saat 23.59’da sona erecektir. Süre tamamlandığında soru ilanı ve soru itiraz sistemi erişime kapanacaktır.

Sınav soru kitapçıkları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla “Sınav İşlemleri- Sınav Kitapçığı” menüsünde ders bazlı olarak yayımlanacak.

AUZEF BÜTÜNLEME/TELAFİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF bütünleme sınav sonuçları, sınavdan sonraki 15 gün içerisinde https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilecek.

#AUZEF
#auzef telafi sınavı
#auzef bütünleme
3 ay önce