|

Beşiktaş-Hapoel Beer Sheva maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusu bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçının hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacağı ve maçın saat kaçta oynanacağı merak konusu oluyor. İşte tüm ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:46 - 16/02/2017 Perşembe
Diğer
Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.
Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.

Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçı saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. Avrupa'daki temsilcimiz Beşiktaş bu akşam İsrail'de oynayacağı önemli maç için İsrail'e gitti. Bu akşam saat TSİ 23.05'te başlayacak olan maç için geri sayım başladı. İşte maça dair ayrıntılar...



Teknik direktör Barak Bakhar: ''Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz''


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bugün akşam İsrail'de Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Hapoel Beer Shveva Teknik Direktörü Barak Bakhar ve kaptan Elyaniv Barda mücadelenin oynanacağı Toto Jacob Turner Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.



Beer Sheva Teknik Direktörü Barak Bakhar, Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini ve ilk amaçlarının gol yememek olduğu söyledi.


Barak Bakhar, "Beşiktaş'ın buraya gelmesi Beer-Sheva için tarihi bir olaydır. Beşiktaş Beşiktaş'tır. Son iki maçta yenilmesine rağmen Beşiktaş'ın gücü belli. İyi oyuncuları var. Kendi işimizi yapacağız. Süratli ve güçlü bir oyunumuz var. Her takımı yenebiliriz. Beşiktaş'ı çok iyi inceledik bütün maçlarını takip ettik. İlk olarak sahamızda gol yememeye çalışacağız ve İstanbul için avantajlı skor arayacağız" dedi.



Takım kaptanı Elyaniv Barda ise teknik direktör Barak Bakhar gibi gol yemeden iyi bir sonuç almaya çalışacaklarını ifade etti.


Beer Sheva takımı karşılaşmanın oynanacağı Toto Jacob Turner Stadyumu'nda son antrenmanını yaptı ve kampa girdi. İsrailli gazetecilere göre Beer Sheva yarınki karşılaşmaya Goresh, Bitton, Tzedek, William Soares, Turjman, Ogu, Radi, Hoban, Buzaglo, Nwakaeme ve Barda muhtemel 11'i ile çıkacak.



Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçı saat kaçta hangi kanalda?


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Hapoel Beer-Sheva ile yapacağı ilk karşılaşma için İsrail'e geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Tel Aviv'e gelen siyah-beyazlı kafile, bir saatlik otobüs yolculuğunun ardından kalacağı otele ulaştı. Beşiktaşlı 5 taraftar, "Şampiyon Beşiktaş" pankartıyla futbolcuları beklerken, kafile başka bir bölümden otobüse geçerek Beer-Sheva'ya hareket etti. Vincent Aboubakar, Andreas Beck ve Adriano Correia'nın kart cezaları nedeniyle oynamayacağı Beşiktaş'ın kafilesinde 21 futbolcu bulunuyor. Turner Stadı'ndaki müsabaka TSİ 23.05'te başlayacak.

Beşiktaş-Hopel Beer Sheva maçı

TİVİBU'dan canlı olarak yayımlanacak.





#Beşiktaş
#Hopel Beer Sheva
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce