|

Beşiktaş’ın maçı şifreli mi? Olympiakos Beşiktaş maç bilgileri

Beşiktaş’ın maçı bu akşam şifreli kanalda mı? Avrupa Ligi’nde Beşiktaş bu akşam deplasmanda Olympiakos ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise bu akşam oynanacak olan maçın hangi kanalda ve şifreli olup olmayacağını merak ediyor. Peki Olympiakos Beşiktaş maçı şifreli mi?

Yeni Şafak
13:59 - 9/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:10 - 9/03/2017 Perşembe
Diğer
Beşiktaş’ın maçı şifreli mi?
Beşiktaş’ın maçı şifreli mi?

Beşiktaş'ın bu akşam oynayacağı maç şifreli ekranda mı oynanacak. Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Olympiakos ile karşılaşıyor. Saat 23.05'te başlayacak olan maçın şifreli kanalda olup olmadığı merakla bekleniyor. Peki Beşiktaş'ın maçı şifreli mi?




Olympiakos Beşiktaş maçı bu akşam TRT 1 ekranlarından şifresiz izlenebilecek.





Beşiktaş, Olympiakos maç hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Olympiakos ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.


Maçın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmasının ardından antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.


Beşiktaş, akşam TSİ 23.05'te UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Olympiakos ile karşılaşacak ve maçın ardından İstanbul'a dönecek.



Orman: "Olympiakos ile keşke finalde karşılaşsaydık"


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda yarın deplasmanda karşılaşacakları Yunan ekibi Olympiakos maçıyla ilgili olarak, "Keşke finalde karşılaşsaydık" dedi.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Rumların İstanbul'da kurdukları ve artık Atina'da faaliyetlerini devam ettirdikleri Kurtuluş ve Beyoğluspor spor kulüplerinin tesislerini ziyaret etti. Beşiktaş Başkanı'nı karşılayan Rumlar tesisleri gezdirdiler ve Türkiye'den anılarını anlattılar.




Ziyaret esnasında oldukça duygulanan Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İnsanlar ülke değiştiriyorlar ama kalbinin bağlı olduğu takımı değiştiremiyorlar. Bizim Yunanistan'da da Türkiye'den geçen birçok Beşiktaşlı dostumuz var. O açıdan onlarla bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Hayatımda unutamayacağım güzel bir gün geçiriyorum. Pinpon ve basket takımımızı da buraya yollarız. Burada Beşiktaşlıların sayısını arttırmamız lazım" dedi.


Fikret Okman, yarın karşılaşacakları Olympiakos maçıyla ilgili olarak da "Erken karşılaşıyoruz. Keşke finalde karşılaşsaydık, isterdim. Beşiktaş kuvvetli bir takım. Olympiakos da Yunanistan'ın en önemli kulüplerinden. Kendi evlerinde kazanmak isteyecekler. Biz de kolay lokma olmadığımızı göstereceğiz" dedi.


Olympiakos Yunanistan'ın Fenerbahçe'si benzetmesinin yapılması üzerine Orman, o zaman daha da motive olmaları gerektiğini ifade etti.



"Zor bir sezon oluyor"

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Fikret Orman, şunları söyledi:


"Fenerbahçe ile Galatasaray puan olarak uzak olsalar da, son dakikada atıp galip geldiler. Zor bir sezon oluyor, zaten öyle olmasını da bekliyorduk."




"İlk hedefimiz gol yememek"


UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş'ı konuk edecek Olympiakos'un teknik direktörü Vasilis Vouzas, rakipleri karşısında önce gol yememeye çalışacaklarını söyledi.



Vouzas, maçın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın maçlarda topu kontrolünde tutmaya çalıştığına dikkati çekerek, "Çok yetenekli, iyi oyuncuları var. İlk hedefimiz gol yememek. Beşiktaş'ın kilit oyuncularını durdurmayı hedefliyoruz. Bunun ardından rakibin zayıf noktalarından yararlanarak gol atmak istiyoruz." diye konuştu.



Beşiktaş ile yapacakları maçta taraftarın yardımına ihtiyaç duyacaklarını vurgulayan Vouzas, "Onların psikolojisi bizi çok etkileyecek. Olumlu bir atmosfer olacak. Onların yardımıyla olumlu sonuç almayı umuyorum." ifadelerini kullandı.



Takımındaki bütün oyuncuların önemli olduğunu belirten Vouzas, "Herkes takıma katkıda bulunabilir. En iyi sonuçları almaya çalışıyoruz. Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. O yüzden en iyi sonucu almaya çalışacağız." değerlendirmesini yaptı.



Yaptıkları maçlarda ilk dakikalarda gol yediklerini aktaran Vouzas, bunu düzeltmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.




- Botia: "Birbirimize güveniyoruz"


Olympiakos'un İspanyol futbolcusu Alberto Botia ise teknik direktör Paul Bento'nun takımdan ayrılmasının ardından ne durumda oldukları yönündeki soruya verdiği cevapta, "Biz birbirimize güveniyoruz. Takımdaki atmosfer çok iyi. Yüzde 100 performansımızı vereceğiz. Çok çabalayacağız. Galip gelmek istiyoruz." şeklinde konuştu.



Tur için Beşiktaş'ın favori gösterilmesi konusunda görüşlerini aktaran Botia, "Beşiktaş büyük bir takım ancak Olympiakos'tan değil. Her şeye olumlu bakıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.







#Beşiktaş
#Olympiakos
#Maç şifreli mi?
7 yıl önce