|

Beyaz Tv canlı izle - Midtjylland Osmanlıspor canlı

Beyaz Tv canlı izlemek için hemen tıkla. FC Midtjylland Osmanlıspor maçı canlı izleme ekranını buradan görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Osmanlıspor FC Midtjylland ile karşılaşıyor. Beyaz Tv ekranlarından yayınlanacak olan mücadeleyi canlı olarak izlemek için burada verdiğimiz bilgilerden yararlanabilirsiniz. Maçtan son gelişmeleri ve canlı skor sayfasını buradan takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
18:16 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:17 - 18/08/2016 Perşembe
Diğer
Beyaz Tv canlı
izle

me sayfası ile karşınızdayız.

FC Midtjylland
Osmanlıspor

maçı canlı izlemek için Beyaz Tv kanalını takip edebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda FC Midtjylland ile karşılaşacak olan Osmanlıspor mücadeleyi kazanarak tur için avantaj yakalamak istiyor. Beyaz Tv kanalını canlı olarak izlemek için haberimizde verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz. Midtjylland Osmanlıspor maçı Beyaz Tv'den saat 19.30'da canlı izlenebilecek. İşte maçtan son haberler.



mek için tıklayınız



İlk 11'ler


UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Midtjylland-Osmanlıspor maçının hakem ve takım kadroları şöyle:



Stat: Herning Arena



Hakemler: Istvan Kovacs, Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene (Romanya)



Midtjylland

: Dahlin, Hansen, Halsti, Poulsen, Kadlec, Olsson, Banggaard, Onuachu, Hassan, Nissen, Novak



Osmanlıspor

: Karcemarskas, Vrsajevic, Mehmet Güven, Lawal, Webo, Ndiaye, Erdal Kılıçaslan, Pinto, Prochazka, Delarge, Numan Çürüksu



Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Danimarka'nın Midtjylland takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.



Herning Stadı'nda 19.30'da başlayacak karşılaşmayı, Romanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını ise Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak.



Osmanlıspor'da sakat olan Aykut Demir ve Engin Bekdemir ile ülkesinin milli takımında bulunan Aminu Umar'ın kadroda yer alması beklenmiyor.





Osmanlıspor maç saatini bekliyor


UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, son antrenmanını maçın oynanacağı Herning Stadı'nda yaptı ve maç saatini beklemeye başladı.



Osmanlıspor, Midtjylland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Arena Herning Stadı'nda TSİ 19.30'da Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak olan Başkent ekibi, son antrenmanını yaptı. Maçın oynanacağı Herning Stadı'nda yapılan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.



Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra kanatlardan orta ve şut çalışması yapan Mor-Sarılılar, antrenmanın ikinci etabında ise dar alanda 5'e 2 pas organizasyonuna geçti. Antrenman, saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla son buldu.



Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: Hedefimiz gruplara kalmak


UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk karşılaşmasında yarın deplasmanda Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi.


Geçen sezon Süper Lig'e yeni çıkan takımlardan biri olmasına rağmen ligde göstermiş olduğu performansla spor otoritelerinin takdirini toplayan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, hedeflerinin Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu ifade etti. Estonya ekibi Kalju'yla oynadıkları maçtan sonra çalışmak için geniş bir zaman diliminin olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Midtjylland maçına çok iyi hazırlandıklarının altını çizdi.


Akçay, sözlerine şu şekilde devam etti:


"Bu turu da başarılı bir şekilde geçerek gruplara kalmayı hedefliyoruz. Teknik heyet, oyuncular, şoföründen aşçısına bütün destek üniteleri olarak camiamız için büyük önem arz eden bir müsabaka oynayacağımızın bilincindeyiz. Oyuncularımız gerek kafa olarak gerekse teknik ve taktik anlamda tamamıyla bu maça hazır. Gruplar için bu son aşamayı da Allah'ın izniyle geçeceğimize inanıyorum."


Spor Toto Süper Lig'in bu hafta start alacağını da vurgulayan Mustafa Reşit Akçay, "Avrupa maçları kadar lig, bizim için daha büyük önem arz ediyor. Her şeyden önemlisi ligde yapacaklarımız. Yani yarın oynayacağımız Midtjylland maçı kadar hafta sonu Antalyaspor'la oynayacağımız lig maçı bizim için çok önemli" dedi.




Beyaz Tv canlı

izlemek için hemen tıkla. FC Midtjylland Osmanlıspor maçı canlı izleme ekranını buradan görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Osmanlıspor FC Midtjylland ile karşılaşıyor. Beyaz Tv ekranlarından yayınlanacak olan mücadeleyi canlı olarak izlemek için burada verdiğimiz bilgilerden yararlanabilirsiniz. Maçtan son gelişmeleri ve canlı skor sayfasını buradan takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar.

#Beyaz Tv canlı izle
#Osmanlıspor
#FC Midtjylland
#Canlı maç izle
#UEFA Avrupa Ligi
8 yıl önce