|

Braga Atiker Konyaspor maçı canlı izle - İşte ilk 11'ler

Braga Atiker Konyaspor maçı canlı izleme sayfasını sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. hafta maçında Konyaspor deplasmanda Braga ile karşılaşıyor. Bu mücadeleyi canlı izlemek için haberimizdeki bilgilere bakabilirsiniz. Karşılaşmanın öncesinde takımların ilk 11'leri belli oldu. İşte maçtan son gelişmeler.

Yeni Şafak
22:31 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:50 - 3/11/2016 Perşembe
DHA
Braga Atiker Konyaspor

maçı

canlı izle

me ekranı için hemen tıkla. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. haftasında temsilcmiz Konyaspor Portekiz ekibi Braga'ya konuk oluyor. Tivibu Spor kanalından yayınlanacak bu mücadeleyi üye olarak canlı izleyebilirsiniz. İşte Braga Konyaspor maçının ilk 11'leri ve detaylar.



mek için tıkla



UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor, bu akşam deplasmanda Portekiz'in Braga takımı ile karşılaşacak.



Braga şehrindeki Municipal de Braga Stadyumu'nda TSİ 23.05'te başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Alexandru Tudor yönedecek. Maçta Alexandru Tudor'un yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Vladimir Urzica yapacak. Cristian Orbulet'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Cristian Balaj ve István Kovács yapacak.




İki takımın 11'i şöyle;


BRAGA: Lima, Golano, Velazquez, Rosic, Balano, Horta, Mauro, Vukcevic, Fonte, Eduardo, Hassan




ATİKER KONYASPOR: Serkan, Uslu, Turan, Bardakçı, Skubic, Jonsson, Volkan, Amir, Meha, Milosevic, Rangelov.






Atiker Konyaspor, Braga deplasmanında


Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın deplasmanda Portekiz'in Braga takımıyla karşılaşacak.



Braga kentindeki Municipal de Braga Stadı'nda TSİ 23.05'te başlayacak maçı Romanya Futbol Federasyonundan Alexandru Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Vladimir Urzica üstlenecek. Cristian Orbulet'in dördüncü hakem olacağı maçta, ilave yardımcı hakem olarak Cristian Balaj ve Istvan Kovacs görev alacak.



Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga deplasmanında bu kulvardaki ilk galibiyetini almak istiyor.



Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk'e sahasında 1-0, ikinci karşılaşmasında Belçika ekibi Gent'e deplasmanda 2-0 yenildi. Grubun 3. maçında saha ve seyircisi önünde Braga'yla 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk puanını aldı.



- Rangelov'un cezası bitti


Atiker Konyaspor'da İsviçre ekibi Luzern'de forma giydiği dönemde 2012 yılında Belçika'nın Genk takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Dimitar Rangelov, grubun 4. maçında Portekiz temsilcisi karşısında forma giyebilecek.



Rumen futbolcu Ioan Hora takımla çalışmalarda yer alırken, sakatlığı süren Vukovic'in ise kadroda olmayacağı öğrenildi.



Atiker Konyaspor'un, Braga mücadelesine çıkması beklenen 11'i şöyle:



Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı, Skubic, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Rangelov, Bajic.



- Puan durumu


UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor'un da bulunduğu H Grubu'nda 4. hafta maçları öncesi puan durumu şöyle:



Takımlar O G B M A Y Av P



Shakhtar Donetsk 3 3 0 0 8 0 8 9



Gent 3 1 1 1 3 6 -3 4



Braga 3 0 2 1 2 4 -2 2



Atiker Konyaspor 3 0 1 2 1 4 -3 1




#Braga
#Atiker Konyaspor
#UEFA Avrupa Ligi
#canlı izle
8 yıl önce