|

Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş bombayı patlatıyor

Beşiktaş transfer haberlerinden son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. Ryan Babel ve Mitrovic'i kadrosuna katan Beşiktaş'tan flaş Mehmet Ekici hamlesi geldi. Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a gitmeyi kabul etmesi üzerine, yönetimin yarın Mehmet Ekici'yle özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Yeni Şafak
16:55 - 9/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:39 - 9/01/2017 Pazartesi
IHA

Beşiktaş transfer haberleri - Ryan Babel ve Mitrovic'i kadrosuna katan Beşiktaş'tan flaş Mehmet Ekici hamlesi geldi. Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a gitmeyi kabul etmesi üzerine, yönetimin yarın Mehmet Ekici'yle özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.



Devre arası transfer döneminin flaş ekibi Beşiktaş, Babel ve Mitrovic transferlerinin ardından bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Günlerdir adı Fenerbahçe'yle anılan Mehmet Ekici için nabız yoklayan siyah-beyazlılar, Olcay Şahan'ın bordo-mavili kulübe gitmeyi kabul etmesiyle birlikte harekete geçti. Beşiktaşlı yöneticilerin, yarın İstanbul'da Mehmet Ekici'yle bir araya gelerek transferin detaylarını görüşeceği öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan gurbetçi oyuncudan para kazanmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Olcay Şahan'ın da Trabzon'a gitmeyi kabul etmesi üzerine, bu futbolcuyu Beşiktaş'a vermek istiyor.



Beşiktaş'ta göze batan isimler Talisca ve Veli Kavlak oldu

Beşiktaş, devre arası hazırlıkları için Antalya'nın Belek bölgesinde yaptığı kampı tamamladı ve dün gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. Bugünü izinli geçirecek olan futbolcular, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacakları idman ile başlayacak.


Bir hafta süren kampta oldukça yüksek bir tempoda çalışan Siyah-beyazlılar, bazen günde üç idman yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş, iki yeni transfer ve altyapıdan gelen oyuncularla beraber oldukça geniş katılımlı bir kamp yaptırırken taktik çalışmalara çok fazla ağırlık verdi. Devre arası tatilinin kısa olmasından dolayı kondisyon problemi olmayan oyuncular idmanlarda oldukça hırslı ve istekliydi. Uzun süren sakatlıklarını atlatan Veli Kavlak, Talisca ve Aras Özbiliz, kampın en çalışkan ve göze batan isimleri olarak dikkat çektiler. Özellike Veli Kavlak, 2 yıla yaklaşan ve ameliyatlarla geçen zamanların acısını çıkartırcasına tüm idmanlarda en agresif futbolcu olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Hiçbir ikili mücadeleden kaçınmayan Veli, tekrardan bir sakatlık yaşamaz ise yeterli maç kondisyonunu kazandığında eski Veli Kavlak olmaya çok yakın.


FORVET SIKINTISI HİSSEDİLİYOR


Aboubakar'ın Afrika Kupası'nda olması sebebiyle Beşiktaş ikinci yarıya Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu forveti ile girecek. Ancak Ömer'in kamp boyunca sakat olması ve hiçbir antrenmana çıkmaması teknik direktör Şenol Güneş'i bu mevkide farklı arayışlara itiyor. Uzun boylu olmaları sebebiyle Ryan Babel ve Talisca'yı da forvette deneyen Güneş, özellikle Talisca'dan çok memnun kaldı. Kafa hakimiyetinin yanı sıra gol vuruşlarında üst düzeyde olan Talisca, ikinci devrede zaman zaman forvette oynarsa hiç sürpriz olmayacak.


Beşiktaş yönetimi, bir taraftan forvet transferi için girişimlerini sürdürüyor. Ancak bütçenin çok büyük bir bölümünün Mitrovic'e harcanması dolayısıyla kiralık forvetler üzerinde duran transfer komitesi takım içinden çıkan Babel ve Talisca alternatiflerinin değerlendirilmesi halinde forvet transferi de yapmayabilir


#Beşiktaş transfer haberleri
#Beşiktaş
#Transfer
#Mehmet Ekici
#Trabzonspor
7 yıl önce