|

Burak ucuz atlattı

Trabzonspor’un milli futbolcusu Burak Yılmaz’ın içinde olduğu lüks araç Sarıyer’de takla atarak park halindeki bir cipe çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Yılmaz, başka araçla bölgeden ayrıldı. Gelen polisler de sürücü olmadan kaza raporu yazdı. Trabzonspor, golcü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:27 - 11/12/2017 Pazartesi
AA
Burak Yılmaz, kazadan birkaç saat önce futbolcu arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.
Burak Yılmaz, kazadan birkaç saat önce futbolcu arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Trabzonspor Kulübü, futbolcuları Burak Yılmaz'ın maddi hasarlı trafik kazası geçirdiğini, golcü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada oyuncuya geçmiş olsun dileğinde bulunulurken, sağlığında problem olmadığı kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, trafik ekipleri, kaza ihbarı üzerine gittikleri Sarıyer Baltalimanı mevkisinde, 34 ET 0056 plakalı lüks aracı, takla atarak park halindeki bir başka araca çarpmış şekilde buldu. Ekipler, aracın içinde sürücü olmadığını görerek, bu şekilde kaza raporu hazırladı.

Burak Yılmaz ise dün akşam, "Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve dua eden herkesten Allah razı olsun” açıklamasını yaptı.

#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
#Selçuk İnan
#Olcan Adın
6 yıl önce