|

Çarşamba Haber: Samsun’da silahlı saldırı: 2 ölü, 2 yaralı

Çarşamba Haber: Samsun’da silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Çarşamba yerel haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
13:51 - 23/07/2017 Pazar
Güncelleme: 13:53 - 23/07/2017 Pazar
IHA
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Çarşamba Haber: Samsun’da silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Olay, Samsun’un Çarşamba ilçesinin Orta Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan Aktuğbey Tekcan (20) ile Murat Aşar olay yerinde hayatını kaybederken, Göktuğbey Tekcan (18) ile Mustafa Semercioğlu (26) ise yaralandılar. Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Göktuğbey Tekcan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Mustafa Semercioğlu ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiler. Göktuğbey Tekcan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çarşamba'da ölü sayısı 3'e yükseldi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi. Terme Caddesi'nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan Göktuğbey Tekcan, tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Diğer yaralı Mustafa Salih Semercioğlu'nun tedavisi ise sürüyor. Olayla ilgili O.T, M.S, İ.Ö, K.Ö. gözaltına alınırken, şüphelilerden T.T'nin arandığı öğrenildi. Bu arada olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarının savcılıkça incelendiği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Çarşamba ilçesi Terme Caddesi'nde dün gece aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

#Çarşamba
#Çarşamba haber
#Samsun
7 yıl önce