|

‘Dance of the Hillary’ virüsüne dikkat

Son günlerde sosyal medyada 'Dance of the Hillary' adı altında bir virüs dolaşıyor. Akıllı telefon formatına uyarlanan bu virüs, mobil cihazlar için ciddi virüs tehlikesi oluşturuyor. Uzmanlar bu virüse karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Yeni Şafak
12:00 - 10/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:28 - 10/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak

ABD'de geride bıraktığımız saatlerde sona eren başkanlık seçimleri, internet alemindeki art niyetli insanların da ekmeğine yağ sürdü. Seçimlerde favori gösterilen Hillary Clinton'ın, Donald Trump'tan fazla oy almasına rağmen başkan olamayışı, internet aleminde alay konusu oldu.



Bu durumu değerlendiren internet korsanları, 'Dance of the Hillary' isimli virüsü yaymaya başladı. Söz konusu virüsü görenler, seçimi kaybeden Clinton'ı tiye alan bir görüntü olduğunu düşünüyor fakat işin aslı öyle değil. Akıllı telefonlara gönderilen bu içerik tıklandığında, telefona virüs bulaşıyor ve neredeyse çökme noktasına geliyor. Söz konusu virüsün bir benzeri geçtiğimiz yıl 'Dance of the Pope' adı altında yayılmıştı.



Sözün özü Hillary Clinton'a ait olduğu ifade edilen dans görüntüleri tehlikeli bir virüs içeriyor. Fakat yine de Clinton'a ait bir dans görüntüsü izlemek istiyorsanız, ünlü komedyen Ellen Degeneres'in Clinton'ı konuk ettiği program için hazırladığı komik dans görüntülerine göz gezdirebilirsiniz.




#Virüs
#Dance of the Hillary
#Hillary Clinton
#Donald Trump
#ABD Seçimleri
7 yıl önce