|

Instagram hesabı silme nasıl yapılır?

Instagram hesabı silme işlemleri nasıl yapılır? sorusunun yanıtı haberimizde. Günümüzde en çok kullanılan ve dünyada yaygın olan sosyal paylaşım uygulamalarından instagram hesabı açmak kolay olduğu kadar silmekte basit. Videoların ve fotoğrafların paylaşımı yapıldığı instagram hesabını kalıcı olarak silme işlemlerini ve detaylarını sizlerle paylaştık.

Yeni Şafak
17:03 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 19:33 - 24/10/2016 Pazartesi
Diğer

Instagram hesabı silme işlemleri nasıl yapılır? sorusunun yanıtı haberimizde. Video ve fotoğraf paylaşımı yapılan, günümüzde en çok kullanılan ve dünyada yaygın olan sosyal paylaşım uygulamalarından instagram hesabı açmak kolay olduğu kadar silmekte basit.




Instagram hesabını silmeye başlama


Instagram hesabınızı silmek için ilk olarak hemen altta yer alana bağlantıya gitmeniz gerekiyor.



İkinci adında açılan bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce oturumunuzu açın. Daha sonra tekrar yukarıdaki bağlantıya gidin.

Üçüncü adımda "Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle" bölümünün yanındaki kutucuktan, hesabınızı neden silmek istediğinizi seçmeniz gerekiyor.



Instagram hesabını kalıcı olarak silme


Hesap silme nedeninizi seçtikten sonra, hesabınızı sileceğiniz asıl bölüm açılacak.



Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli"Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat" yazan butona tıklamanız gerekiyor.



Tüm bunları yaptıktan sonra hesabınız silinmiş olacak. Ancak unutmamanız gerekiyor ki, sildiğiniz kullanıcı adını, bir daha kullanmanız mümkün olmayacak.


#Instagram
#instagram
#Instagram hesabı silme
8 yıl önce