|

KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 KPSS sonuçları

2016 KPSS sonuçları bugün açıklanacak mı? Binlerce adayın girdiği ve sonuçlarını merakla beklediği KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversitelerin 2 yıllık ön lisans bölümlerinden mezun olanların 16 Ekim 2016 günü girmiş olduğu KPSS önlisans sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yeni Şafak
16:46 - 31/10/2016 Pazartesi
Diğer

KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 KPSS sonuçları bugün açıklanacak mı? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık.





KPSS Önlisans Sınavı açıklandığı tarihte, ÖSYM resmi internet sayfasına giriş yapınız. Ana sayfada bulunan haberler ve Duyurular bölümünde 2016-KPSS Önlisans Sınavı sonuç ekranı bağlantısını görebilirsiniz. Bağlantıya tıkladıktan sonra ÖSYM şifresi ve T.C. Kimlik No ile KPSS Önlisans Sınavı sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz.



2016 KPSS önlisans sonuçları ÖSYM son dakika açıklaması bekleniyor


Adaylar 120 soruluk genel yetenek ve genel kültür sorularına tabi tutuldu. Önlisans adayları için yapılan sınavın sonuçları hakkında ÖSYM tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak olan ortaöğretim sınavından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor.







#2016 KPSS
#2016 KPSS önlisans
#KPSS önlisans sonuçları
#KPSS sonuçları
8 yıl önce