|

Gidin Mısır''ı çekin

İzlenme rekorları kıran ''Sherlock'' dizisinin başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch, dizi setinde kendisini fotoğraflayan basın mensuplarını ''Gidin Mısır''da fotoğraf çekin ve dünyaya önemli bir şey gösterin'' yazılı bir kağıtla protesto etti.

.
00:00 - 19/08/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:13 - 18/08/2013 Pazar
Yeni Şafak
Gidin Mısır''ı çekin
Gidin Mısır''ı çekin

Ünlü İngiliz oyuncudan duyarlı çıkış. Batı'nın kılını kıpırdatmadan seyrettiği Mısır'daki katliama tepki gösteren Benedict Cumberbahtch, 'Mısır'da fotoğraf çekin, dünyaya önemli bir şey gösterin' yazılı notla poz verdi.

Mısır'da askeri rejimin halkına yaptığı katliam dünyanın dört bir yanında insanların büyük tepkisine yol açıyor. Başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede büyük protesto gösterileri ile darbeye lanet okunurken, dünyaca ünlü isimler de bu tepkiye ortak oluyor.

Onlardan biri de İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch. Cumberbatch, fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilere 'Mısır'da fotoğraf çekin, dünyaya önemli bir şey gösterin' yazılı notla poz verdi. Sherlock dizisinde oynayan Cumberbatch'in, fotoğrafını çekmek için dizi setini çevreleyen paparazzileri protesto etmek bu ilginç bir yönteme başvurması sosyal medyada da ses getirdi. Cumberbatch, fotoğrafını çekmek isteyen muhabirlere üzerinde 'Gidin Mısır'da fotoğraf çekin ve dünyaya önemli bir şey gösterin' yazan kağıdı, yüzünü kapatarak gösterdi.

11 yıl önce