|

Hollywood yıldızı kazayla katil oldu: Görüntü yönetmenini öldürdü

ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust’un setinde kuru sıkı tabancayla yönetmen ve görüntü yönetmenini vurdu. Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahı yanlışlıkla ateşlediği belirtilen Baldwin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

00:00 - 23/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 01:46 - 23/10/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Olay sonrası çekilen fotoğraflarda Alec Baldwin’in sinir krizi geçirdiği görülüyor.
Olay sonrası çekilen fotoğraflarda Alec Baldwin’in sinir krizi geçirdiği görülüyor.
Oscar’a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin’in yeni filmi Rust’ın setinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
Polisin açıklamasına göre Baldwin, bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi. Silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmenine hem filmin yönetmenine isabet etti.
Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybetti. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı.



SUÇLAMA YÖNELTİLMEDİ

  • Baldwin polis sorgusu sonrası perişan halde fotoğraflanırken, ünlü aktöre suçlama yöneltilmedi. Olayın kaza olduğu düşünülürken, polis soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.
    Bazı uzmanlar ise kurusıkı silahların ölüme sebebiyet vermeyeceğini ifade ederek, oyuncuya yanlışlıkla gerçek silah verilmiş olabileceğini belirtiyor.
    Baldwin, Twitter’dan yaptığı paylaşımda,
    “Eş, anne ve çok takdir edilen meslektaşımız Halyna Hutchins’in hayatını alan trajik kazayla ilgili yaşadığım şok ve üzüntüyü ifade edecek hiçbir kelime yok”
    ifadesine yer verdi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza yaşandığında setteki kameraların kayıtta olduğu belirtildi. Olayın ardından Amerikalı aktörün çaresiz ve zor anları gündeme damgasını vurdu. Ünlü oyuncunun kaza sonrası yaptığı bir telefon görüşmesi sırasında ağladığı görüldü.

#Hollywood
#Alec Baldwin
#Halyna Hutchins
#Rust
3 yıl önce