|

Vicdansız anne oğlunu ölüme terk etti

İngiltere'de bir anne, 18 yaşındaki oğlunu aç bırakarak ölüme terk etti. 2016 yılında yaşanan olayın detayları ilk defa gün yüzüne çıktı, İngiliz kamuoyu şoke oldu. Açlıktan ve bakımsızlıktan vücudunda yaralarla dolu cansız bedeni bulunan genç, ikinci dünya savaşında kamplarda tutulan kurbanlara benzetildi...

Yeni Şafak
14:40 - 7/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:51 - 7/06/2018 Perşembe
Diğer
​İngiltere'de bir anne, 18 yaşındaki oğlunu aç bırakarak ölüme terk etti.
​İngiltere'de bir anne, 18 yaşındaki oğlunu aç bırakarak ölüme terk etti.

İngiltere'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Leeds kentinde, bir anne 18 yaşındaki oğlunu aç bırakarak ölüme terk etti. 38 kiloya kadar düşmüş cansız bedenine ulaşılan gencin vücudunda yaralar tespit edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesi, annesi, ablası ve anneannesi tarafından aç bırakılarak ölüme terk edilen 18 yaşındaki Jordan Burling'in hikâyesini yazdı.


  • Leeds kentinde yaşanan olayda, talihsiz gencin bulunduğunda yaklaşık 38 kilo civarında olduğu ifade edildi.

18 yaşındaki gencin cesedinde yaralar bulunduğu ifade edilirken, çocuğun eve gelen sağlık ekipleri tarafından kirli bir şişme yatağın üzerinde, kirli bir bez giymiş halde ve vücudu yaralarla kaplı olarak bulunduğu aktarıldı.


Yetersiz beslenme ve hareketsizlik sonucu vücudunda yaralar oluşan genç, enfeksiyon ile boğuşarak can verdi.

Leeds polisinin dün yaptığı duyuruda, talihsiz genç İkinci Dünya Savaşı imha kamplarında tutulan mahkumlara benzetildi. 45 yaşındaki anne Dawn Cranston, 25 yaşındaki kız kardeş Abigail Burling ve anneanne Denise Cranston, cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

#İngiltere
#Leeds
6 yıl önce