|

Yamyam ekip öldürdüğü kadını börek yapıp sattı!

Brezilya bu iğrenç cinayeti konuşuyor. İkisi karı koca olan 3 kişilik bir ekip, iş vaadiyle kandırdıkları kadını öldürüp etinden yemek yapıp sattı! Bu yamyam ekip, işlediği cinayetin detaylarını, 'Şizofrenik İfşaat' adlı bir kitapta anlattı. Ekip hakkında 60 yıldan fazla hapis isteniyor.

Yeni Şafak
15:00 - 17/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:17 - 17/12/2018 Pazartesi
Diğer
Suç ortakları Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, karısı Isabel Pires mahkemede.
Suç ortakları Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, karısı Isabel Pires mahkemede.

Brezilya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Jorge Beltrao Negromonte da Silveira isimli adam karısı Isabel Pires ve başka bir kadın Bruna Cristina Oliveira ile ortak bir cinayet işedi ve kurbanları vahşice öldürdü. Genç bir kadını iş vaadiyle kandırıp dadı olarak eve alan üçlü ekip kadını vahşice öldürdükten sonra kadının cesedini parçalara ayırdı. Daha da iğrençleşen yamyam ekip, kadının etlerinden börek yapıp sokaklarda sattı!

Karate uzmanı olan Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, genç kadını 18 aylık kızının önünde çekiç ve bıçakla öldürdü.


Karısı Isabel Pires ise cesedi parçalara ayırıp etlerini geleneksel bir börekte kullandı. İçi etle doldurulan börekleri yiyen yamyam üçlü, börekleri aynı zamanda sokaklarda sattı.



Aynı yöntemle iki kadını daha öldüren yamyamlar, seneler süren yargılamanın ardından hapis cezaları aldı.

Brezilya'nın kuzeydoğusunda yer alan Garanhuns'taki mahkeme, 2012'de yakalanan Jorge Beltrao Negromonte da Silveira'yı ve Bruna Cristina Oliveira'yı 71'er yıl, karısını ise 68 yıl cezaya çarptırdı.


Cesetlerden kalanları evin bahçesine gömen yamyamlar, daha önce cinayetleri itiraf edip pişman olmadıklarını söylemişti.

Katil erkeğin 50 sayfalık 'Şizofrenik İfşaat' adlı kitabında cinayetleri nasıl işlediğini yazdığı anlaşıldı.

Polisin kayıp ihbarlarını araştırmasıyla kan donduran olaylar silsilesi ortaya çıktı.


#Brezilya
#Yamyam
#İnsan Eti
5 yıl önce