|

Ankara'ya "Bilişim ve Teknoloji Vadisi" talebi

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) yönetimi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye, Ankara'da "Bilişim ve Teknoloji Vadisi" kurulması yönündeki taleplerini iletti.

Yeni Şafak
13:09 - 11/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:11 - 11/02/2017 Cumartesi
AA
ASİAD: Türk markalarına yapılacak olan her türlü desteği vermeye hazırız.
ASİAD: Türk markalarına yapılacak olan her türlü desteği vermeye hazırız.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ASİAD Başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya geldi.



ASİAD yönetimi, dernek olarak yürüttükleri faaliyetler, proje ve hedefleri hakkında Bakan Özlü'ye bilgi vererek, ülkeye katma değer sağlamak için çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.



Tombakoğlu ziyarette, yeni teknolojileri kullanarak üretimi ve istihdamı artırmaya çalıştıklarını, Sanayi 4.0 çalışmalarına da büyük önem verdiklerini belirtti.



Ankara'da "Bilişim ve Teknoloji Vadisi" kurulması yönündeki taleplerini Bakan Özlü'ye ileten Tombakoğlu, yerli ve milli marka konusundaki çalışmalarda da yer alarak bakanlığa destek vermek istediklerini vurguladı. Tombakoğlu, “ASİAD olarak Türk markalarına yapılacak olan her türlü desteği vermeye hazırız. Bilişim ve teknolojik süreçlerle ilgili konularda da katkı sunmak isteriz." dedi.



Toplumsal sorumluluk gereği farklı alanlarda da çalışmalar yaptıklarına değinen Tombakoğlu, bu kapsamda 1-2 Mart'ta gerçekleştirmeyi planladıkları Kadın Zirvesi'ne hazırlandıklarını belirtti.




#Ankara
#ASİAD
#Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü
#Bilişim ve Teknoloji Vadisi
7 yıl önce