|

Para programı çok zayıf

Türkiye'de şeffaflığın olmadığından yakınan Risk Yöneticisi Daniel Hewitt, parasal programın çok zayıf olduğunu belirterek programın eksiksiz uygulanmasını istedi.

Yeni Şafak
00:00 - 9/06/2001 Cumartesi
Güncelleme: 11:39 - 16/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------

---------------------- manset ---------------------

----------------------- spot ------------------------------------------------ spot -------------------------

Alliance Capital Global Risk Yönetimi Başkan Yardımcısı Daniel Hewitt, sürekli izlediği Türkiye'nin tarihi bir noktada bulunduğunu ifade ederek, "Mali krizden yeni çıktınız, dolayısıyla zayıfsınız" dedi. Hewitt, CNBC-E ve Management Türkiye işbirliğiyle düzenlenen Forum'da yaptığı konuşmada Devlet Bakanı Kemal Derviş'in programının çok iyi bir program olduğunu belirtirken, ancak parasal programın ise "çok zayıf" kaldığını belirtti. Hewitt konuşmasında bankaların aşırı koruma altında olduğunu da kaydetti.

Pricewaterhausecoopers Global Risk Yönetimi Şeffaflık Grup Başkanı Carlo Di Florio ise, Türkiye`nin şeffaflık sıralamasında Yunanistan'ın ardından gerilerde kaldığını ve sonuncu olduğunu belirtti.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ise konuşmasında, kriz nedeniyle çok acı çekildiğini vurgulayarak "kriz lafının artık sözlükten çıkarılmasını" istedi. Şahenk, 'Evet bir deprem yaşandı. Ama daha berrak, günler bizi bekliyor" diye konuştu.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
23 yıl önce