|

4’lü ittifakın vaadi yıkım

Isparta’da ekibimize konuşan vatandaşlar, ülke gidişatından memnun olduklarını belirtti. CHP, İP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ittifakının vaatlerine dikkat çeken Salih Kayan, “Yapılan yatırımları yıkmakla meşguller. Bunlar ancak yıkım ittifakı olabilir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:39 - 25/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Vatandaşlar, ülke gidişatından memnun olduklarını belirtti.
Vatandaşlar, ülke gidişatından memnun olduklarını belirtti.

Seçimlere her gün biraz daha yaklaşırken, Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin Anadolu turu da tüm hızıyla sürüyor. Seçim aracını Isparta Hastane Caddesi üzerine park ettikten sonra halkın nabzını tutmaya koyulan ekiplerimizin ilk konukları 2 yıllık evli Fatime ve Salih Kayan çifti oldu.

OLSA OLSA YIKIM İTTİFAKI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memnun olduklarını belirten Salih Kayan, “Erdoğan Türkiye’nin başına gelmiş mükemmel bir lider. Biz de liderimizin arkasında duracağız” dedi. Diğer siyasi partilerin gerçekleştirdiği ittifakın başarılı olamayacağını vurgulayan Kayan, “Seçim vaatlerine baktığımız zaman yapılan bütün yatırımları yıkmakla meşguller. Bunlar ancak yıkım ittifakı olabilir” şeklinde konuştu.


KANAYAN YARALAR SARILDI

Eğitim, ulaşım ve sağlık alanlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı çalışmaların önemine işaret eden Fatime Kayan ise “Eğitim, ulaşım, sağlık en iyi icraatlarıydı Erdoğan’ın. Zaten bunlar Türkiye’nin yarayan kanasıydı. Bunlar artık kanayan değil, tedavi edilmiş bir yara oldu. Terörle mücadelede ciddi başarılar elde edildi. Fırat Kalkanı ve Afrin Zeytin Dalı, Türkiye’nin bekası için yapılan operasyonlardı. Erdoğan’ı sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

MİLLETİN SIKINTISI YOK

84 yaşındaki Ali Rıza Çelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesini isteyenlerden. Yaptığı hizmetlerden dolayı Erdoğan’ı sevdiğini anlatan Çelik, “Millette bir sıkıntı yok. Şimdiye kadar gelenler böyle bir şey yaşatamadı” dedi. 59 yaşındaki Mehmet Yeşilbursalı ise “4’lü ittifak iş yapamaz, o ittifak Erdoğan’ı yıkmak için uğraşıyor” diye konuştu. Keziban Adıgüzel de “Erdoğan’ı seviyoruz. Fakire fukaraya yardım ediyor. Yatalak olanlara bakıyor” değerlendirmesinde bulundu.


AKŞENER PROJE

Aslen Selanikli olan 69 yaşındaki Kenan Vardar, “Türk olmaktan gururluyum Türk’üm diyemeyenler utansın. Biz ülkücü olarak Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Şu anda Türkiye kuşatılmış vaziyette? Bizi şu an Meral Akşener’le bölmek, parçalamak istiyorlar. Bunu böyle düşünüyoruz. Sayın Devlet Bahçeli’nin emirlerine uyuyoruz. Ülkücü olarak davamıza ve liderimize daima sahip çıkarız. Ülkemiz ve vatanımız için Erdoğan diyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN VAATLERİ BOŞ

Doğru dürüst görev yapan halkına saygılı cumhurbaşkanı istediğini anlatan 65 yaşındaki Osman Karakoç, “Mevcut cumhurbaşkanının yaptığı çalışmaları beğeniyorum. Sağlık, yol gibi çalışmalar yaptı, hepsini beğeniyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Erdoğan’ı destekleyeceğim” dedi. 4’lü ittifakı iyi görmediğini anlatan Karakoç, “Erdoğan’dan önce CHP’ye oy vermiştim. CHP hiçbir zaman iktidar olamıyor, hep boş vaatleri var. O yüzden Erdoğan’ı destekliyorum” diye konuştu.


Eskiye döneriz

Türkiye’nin seçimi beklediğini belirten Ramazan Oysal, “Geçmişte çok sıkıntılar çektik, SSK hastanelerinde akşamdan sabaha beklerdik. Hanımı doktora götürüyorduk, birimiz ilaç birimiz doktor sırasına giriyorduk. Türkiye’de iş yok diyorlar, iş dolu. İllaki masabaşı olacak, devlette olacak dersen iş bulamazsın. Benzin pahalı diyorsun, 100 bin liralık arabaya biniyorsun. Tabii benzin 5 lira olacak. Benim kapımda oğlumun arabası, gelinin arabası, benim arabam var” değerlendirmesinde bulundu. Oysal, “İnşallah hayırlısı olur. Türkiye’de seçilecek olandan ferahlık, iyi yaşama beklentimiz var. Seçimlerde bir değişiklik olursa eski Türkiye’ye döneriz” dedi.


Gençler boş vaat istemiyor


Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde okuduğunu söyleyen 23 yaşındaki Selami Çiftçi, "Benim istediğim cumhurbaşkanı sürekli proje üretmeli, boş vaatlerle gençlere hitap etmemeli. Birisi sarayı yıkacağız, birisi kredi kartı borçlarını sileceğiz diyor. Bunlar hep boş vaatler. Şu an Erdoğan'dan gayet de memnunuz. İlkokula giderken kitapları parayla alıyorduk. O zaman paramız olmadığı için kitap alamıyorduk. 2003'te kitaplar ücretsiz dağıtılmaya başlandı. Şu an gençler 470 lira burs alıyor. Gençler için gerçekten çok şey yapıldı. Bence başkaları Türkiye'ye bir şey vaat edemezler, biri sağ biri sol ortak bir aday çıkaramadılar" değerlendirmesinde bulundu.

#Ali Rıza Çelik
#Mehmet Yeşilbursalı
#Isparta
#Yeni Şafak
6 yıl önce