|

Ağabey bırak arabayı kaç

Ezine çayının taşarak mahalle aralarına girdiği görüntüler selin dehşetini gözler önüne serdi. Videoyu çeken Sümeyra Ergin Felek, aracını kurtarmak isteyen Yılmaz Erseverli’yi “Ağabey kaç, bırak arabayı kaç!” diyerek uyarıyor. Ölüme yaklaştığı o anları anlatan Erseverli, “Akıntı beni binanın altına attı. Bir müddet suyun altında kaldım. 1,5 metre yükseklikte beton parçası gördüm, onun üstüne çıktım” dedi.

Haber Merkezi
02:15 - 14/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 02:22 - 14/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Sel sularına kapılan Yılmaz Erseverli
Sel sularına kapılan Yılmaz Erseverli
ABDULLAH SARİCA - MUHAMMED KURTAR / KASTAMONU

Bozkurt’ta Ezine çayının taşarak sel sularının mahalle aralarında girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. ‘Sümeyra Ergin Felek’ adlı Instagram kullanıcısının kendi hesabından paylaştığı görüntüde; taşan sel sularının bir anda mahalle aralarına doğru yöneldiği ve binaların çevrelerinin suyla kaplandığı görüldü. Bu sırada aracını kurtarmak isterken selin ortasında kalan vatandaş da görüntüye yansıdı. Kadının, “Adam kaldı orada; ağabey kaç, bırak arabayı kaç” diyerek uyarmaya çalıştığı vatandaşın son anda kurtulduğu görüldü.


Yeni Şafak ekibi, selden kurtulan Yılmaz Erseverli’ye ulaştı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Erseverli, “2 çocuğum var. Öleceğimi hissettim, çocuklarım aklıma geldi. 1 saat boyunca bir ağaç gelip vuracak veya su beni kapıp götürecek diye düşündüm. Bir müddet kendime gelemedim hiç kımıldayamadım” dedi. Erseverli, “20 santimetre su vardı. Aracın kapısını açtım içeriye girdim ama kapıyı kapatamadım. Sel aracın kapısını kırdı. Araba kımıldamaya başlayınca hemen araçtan çıktım ve yan taraftaki binanın korkuluklarını tuttum. Akıntı beni binanın altına attı. Bir müddet suyun altında kaldım. Bir buçuk metre yüksekliğinde beton parçası gördüm. Hemen onun üstüne çıktım. 1 saat kadar onun üstünde kaldım” diye konuştu.




#Yılmaz Erseverli
#Kastamonu
#Sel Felaketi
#Instagram
3 yıl önce